BrainMax 3.0 Anabolic Dagger - skutočne funkčný doplnok bez zbytočných prísad (recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Čo sa vám vybaví, keď sa povie naozaj funkčný nakopávač? Páli vás z neho v ušiach? Nemôžete spať? Brainmax 3.0 Anabolic Dagger nám bol predstavený ako skutočne funkčný doplnok zo všetkých strán, preto sme sa rozhodli ho vyskúšať.

Ako funguje, keď jeho zloženie nemusí vyzerať tak fantasticky? Ako chutí? Oplatí sa do nej investovať, alebo existujú lepšie alternatívy? To a oveľa viac sa dozviete v našej dnešnej recenzii!

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger
Publikované: 26. septembra 2019
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
4.5/10
Rozpustnosť
9.7/10
Účinok
9.5/10
Zložky
9.8/10
Cena
8.4/10
Celkové hodnotenie
8.4
z 10 bodov

Kúpte za najlepšiu cenu

Na úvod treba zdôrazniť, že sme tento kopák testovali veľmi dlho, aby sme mohli zaznamenať dlhodobejší účinok. Naše podrobné hodnotenie preto nájdete nižšie.

Renomovaný vzorec, ktorý sa s každou novou verziou zlepšuje

Zloženie Brainmax 3.0 je jednoducho fascinujúce. V novej verzii boli odstránené všetky právne problematické suroviny, zvýšili sa koncentrácie niektorých látok a výsledkom je produkt, ktorý rozhodne musí patriť medzi absolútnu špičku. Pozrite sa na jeho zloženie:

  • 50 mg bisglycinátu zinku, ktorý prispieva k normálnej syntéze bielkovín, hormonálnej optimalizácii a metabolizmu sacharidov
  • 200 mg sibírskeho ženšenu dôležitého pre zdravie a výkon, krvný tlak a normálnu hladinu cukru v krvi
  • 800 mg sasanky, ktorá podporuje normálnu kardiovaskulárnu funkciu, produkciu testosterónu a libido.
  • 100 mg rhodiola rosea na normálne trávenie, okysličenie srdca a ciev a podporu fyzickej výkonnosti
  • 400 mg maca peruviana vhodná pre fyzické a duševné zdravie, plodnosť a vitalitu
  • 1500mcg vitamínu D3nevyhnutného pre normálnu funkciu svalov a kĺbov, metabolizmus vápnika a funkciu imunitného systému
  • 200mcg senovky gréckej pre normálnu hladinu cukru v krvi, stimuláciu chuti do jedla a normálnu hladinu cholesterolu.
  • 100 mg brokolicového extraktu, ktorý je dôležitým antioxidantom a stimulátorom životne dôležitých enzýmov.
  • 0,8 mg acetyl l-tyrozínu, ktorý výborne zlepšuje náladu, pamäť a stimuluje činnosť mozgu.
  • 150 mg karnitín tartrátu, ktorý sa stará o prenos mastných kyselín a ich využitie ako zdroja energie
  • 5500 mg citrulín malátu, ktorý zvyšuje produkciu NO na zlepšenie prietoku krvi počas silového tréningu
  • 4000 mg kreatín monohydrátu, ktorý je jedným z najlepších predtréningových doplnkov na podporu sily a výkonu pri tréningu
  • 3 mg bioperínu, ktorého cieľom je až niekoľkonásobne zlepšiť vstrebávanie iných látok

Z môjho pohľadu je veľmi zaujímavé použitie bisglycinátu zinočnatého, ktorého odporúčané dávkovanie je pre relaxačné účinky glycínu najmä večer. V opačnom prípade nie je produktu čo vytknúť, pretože obsahuje skutočne funkčné zložky v koncentráciách, ktoré sú skutočne účinné.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger Zloženie

Chuť, ktorá príliš nepoteší

Keď som prvýkrát ochutnal Brainmax 3.0, premýšľal som, či som niekedy ochutnal niečo podobne zlé. Výrobcom deklarovanú príchuť krvavého pomaranča zistíte len s veľkými ťažkosťami a poriadnou dávkou fantázie.

Vzhľadom na absenciu sukralózy zostávajú jediným použitým sladidlom glykozidy steviolu. Chuť je dostatočná, pokiaľ ide o sladkosť, len nie je taká výrazná alebo prirodzená. Takže určite nečakajte červený pomaranč, ale ako často zdôrazňujem, doplnky je dobré užívať pre ich účinok, nie pre ich chuť. A v prípade spoločnosti Brainmax je to veľmi dobré.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger príchuť

Kúpte za najlepšiu cenu

Neočakávane dobrá rozpustnosť

Pri väčšine nakopávačov je bežné, že sa jednotlivé látky usadzujú na dne. To však rozhodne nebol prípad produktu Branmax 3.0 Anabolic Dagger, ktorý sa nielenže bez problémov rozpadol pri miešaní lyžičkou, ale dokonca sa usadil naozaj minimálne.

Netvorí hrudky, nepení ani pri príprave v šejkri, a tak sa dá piť hneď po zmiešaní. Osobne som použila dve odmerky (približne 14 g) výrobku, ktoré som zaliala približne 250 ml vody.

Prípravok BrainMax 3.0 Anabolic Dagger

Prvotriedny efekt, ktorý zaručuje dokonalý tréning

Brainmax 3.0 som užil asi 20 minút pred tréningom a zistil som, že je úplne postačujúci. Účinné látky mali dostatok času na vstrebanie a dokončený tréning bol naozaj pevný. Samozrejme, nemôžete očakávať žiadne brnenie v ušiach, pretože produkt neobsahuje beta-alanín. Nemôžete očakávať ani extrémne vzrušenie spôsobené kontraproduktívnym množstvom stimulantov. Čo však môžete očakávať, je veľmi solídny prietok krvi pri tréningu a telo nabité energiou. Z dlhodobého hľadiska určite zaznamenáte vplyv aj na hormonálnu optimalizáciu , ale to je skôr záležitosť ľudí, ktorí majú dlhodobejšie problémy s hormonálnou nerovnováhou.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger efekt

Vyššia cena, ktorá by nemala odradiť fanúšikov kvalitných doplnkov

Ako ste mohli očakávať, existuje jeden hlavný problém s Brainmax 3.0 Anabolic Dagger. Týmto problémom nie je nič iné ako vysoká cena.Za 320 g tohto doplnku zaplatíte 699 Kč, čo ho nepochybne radí medzi drahšie predtréningové doplnky. Za jednu 14g dávku zaplatíte niečo vyše 30 Kč, čo je takmer dvojnásobok v porovnaní s niektorými konkurenčnými doplnkami.

Na druhej strane, určite existujú oveľa drahšie doplnky, takže Brainmax 3.0 je stále niekde uprostred a ak nechcete za každú cenu ušetriť peniaze na predtréningový doplnok, určite by som každému odporúčal, aby ho vyskúšal.

Kde kúpiť Anabolic Dagger najlacnejšie?

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger cena

Záverečné hodnotenie

Brainmax 3.0 Anabolic Dagger by sa dal z môjho pohľadu zhrnúť do jedinej vety. Dobrá investícia. Presne taká je. Aj keď za tento doplnok zaplatíte o niečo viac ako za iné nakopávače, určite to stojí za to. Účinné látky sú úplne odlišné od iných doplnkov, takže je dobré ho striedať aj s nakopávačom.

To je od nás pre túto recenziu všetko. Ak máte nejaké skúsenosti s týmto doplnkom, určite neváhajte a ozvite sa v komentároch. Rovnako tam môžete smerovať aj svoje prípadné otázky a my vám na ne radi odpovieme.

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.