BrainMax 2.1 Neurohacker - hacknite svoju produktivitu aj v najrušnejších dňoch! (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

O tom, že na trhu existuje množstvo rôznych doplnkov, sa môže každý z nás presvedčiť dnes a denne. Pred časom sme dostali do rúk Anabolic Dagger, ktorý nás mimoriadne zaujal a napísali sme o ňom celú samostatnú recenziu.

Začali sme sa viac zaujímať o tieto "pokročilé" a nie veľmi známe doplnky a ako prvý sme sa rozhodli vyskúšať NeuroHacker Manifesto, ktorý sa údajne používa na podporu duševnej výkonnosti, koncentrácie a motivácie. Ale funguje tento doplnok? Má zmysel kupovať ho za túto cenu? To a oveľa viac sa dozviete v našej dnešnej recenzii.

BrainMax 2.1 Neurohacker Manifesto
Publikované: 8. októbra 2019
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Vitamíny, minerály
Použité suroviny
9.5/10
Cena
6.0/10
Účinok
9.0/10
Veľkosť balenia
8.5/10
Zložky
9.5/10
Celkové hodnotenie
8.5
z 10 bodov

Kúpte za najlepšiu cenu

Hneď na začiatku je potrebné poznamenať, že sme sa pokúsili o dve balenia tohto doplnku, aby sme mohli posúdiť účinok v dlhodobejšom horizonte. Naše pocity a skúsenosti preto nájdete v tomto prehľade.

Dokonalý vzorec, ktorý sa neustále zlepšuje

Môj názor na neustále sa zlepšujúci vzorec je trochu skeptický. Na jednej strane je určite príjemné vedieť, že niektoré zložky boli nahradené účinnejšími a lepšími, ale na druhej strane význam výrobku trochu klesá, pretože neviete, kedy príde ďalšia vylepšená verzia. Ako sa však dočítate v ďalších odsekoch našej recenzie, výrobok bol skutočne funkčný, a preto by sme sa mali pozrieť na to, aké látky v ňom nájdete:

  • 250 mg acetyl-l-tyrozínu, ktorý má preukázateľné pozitívne účinky na zlepšenie pamäti, nálady a fungovania mozgu
  • 250 mg Alpha GPC, čo je pokročilá forma cholínu, ktorá ovplyvňuje nielen koncentráciu a pamäť, ale podľa odborné štúdium môže tiež zvýšiť hladinu rastového hormónu.
  • 250 mg Bacopa monnieri, ktorá je jednou z najpoužívanejších bylín v japonskej medicíne. Používa sa ako tonikum proti nespavosti a nervovému vypätiu, ale má aj veľmi pozitívny vplyv na mozgovú činnosť.
  • 250 mg Gotu kola, ktorá je známa svojím pozitívnym účinkom na podporu mozgovej činnosti, inteligencie a dlhovekosti.
  • 100 mg acetyl-l-karnitínu, ktorý zlepšuje citlivosť na inzulín, znižuje hladinu oxidačného stresu a jeho užívanie môže viesť aj k poklesu hladiny glukózy.
  • 40 mg Ginkgo biloba, ktoré často odporúčajú rôzni odborníci, ale podľa dôveryhodné stránky neexistujú žiadne vedecké štúdie, ktoré by potvrdili niektorý z uvádzaných účinkov.
  • 3 mg extraktu z čierneho korenia, ktorý zlepšuje vstrebávanie ostatných látok.

Osobne si myslím, že kompozícia je takmer dokonalá. Môj celkový dojem možno kazí použitie ginkgo biloby, ktorej účinok je najmä v poslednom čase dosť diskutovanou témou. Ostatné zložky sú však veľmi účinné, potvrdené mnohými vedeckými štúdiami, a preto si myslím, že Neurohacker Manifesto je naozaj dobrá voľba.

Zloženie recenzií BrainMax Neurohacker

Efekt, ktorý určite stojí za vyskúšanie

Pravdepodobne najdôležitejším odsekom tejto recenzie je hodnotenie účinku, ktorý som pozoroval. A ak mám byť úprimný, už po prvej dávke som bol z doplnku absolútne nadšený. Okamžite sa prejavil pozitívny účinok na zlepšenie koncentrácie, ktorá mi často chýbala po niekoľkých hodinách práce alebo štúdia. Z hľadiska duševného výkonu a motivácie k práci mám skôr pocit, že ide o placebo, avšak stále je to účinné placebo. Produkt teda plní svoj účel a to je najdôležitejšia vec, ktorá by vás mala zaujímať. Manifesto som zvyčajne užíval hneď ráno, a hoci mám zvyčajne problém "rozhýbať sa" po prebudení, s Neurohackerom to bolo oveľa jednoduchšie už po niekoľkých minútach.

Nemôžete očakávať žiadnu extrémnu stimuláciu a zvýšenie energie ani po hodine spánku, ale tento produkt vám určite pomôže. Ale čo je pre mňa najdôležitejšie, neprestal mi fungovať ani po takmer dvoch mesiacoch testovania, preto ho môžem všetkým len odporučiť.

Brainmax Neurohacker účinok recenzia

Skutočne vysoká cena, ktorá robí výrobok nedostupným

Ako to už pri kvalitných produktoch s nekompromisným zložením a skutočným účinkom býva, cena je v porovnaní s bežnými doplnkami naozaj vysoká. Za 60 kapsúl, t. j. mesačné balenie, zaplatíte 600 Kč, čo predstavuje 20 Kč za dávku.

Táto cena je naozaj vysoká, avšak, ako som už spomenul vyššie, je kompenzovaná skutočným účinkom. Samozrejme, môžete nájsť lacnejšie doplnky podobného typu, avšak ich funkčnosť bude značne pofidérna. Osobne si myslím, že keď sa rozhodnete investovať do doplnku na podporu koncentrácie a duševnej výkonnosti, oplatí sa investovať do kvalitnejších produktov. A Neurohacker Manifesto ním nepochybne je.

Kde kúpiť BrainMax Neurohacker najlacnejšie?

BrainMax Neurohacker Recenzia

Užívanie je potrebné na prázdny žalúdok, inak výrobok nefunguje

Hoci som dlho skúmal účinok Manifestu, pozitívny účinok sa objavil už po prvej dávke. Tento produkt však bolo potrebné užívať nalačno, buď pred raňajkami, alebo s dlhým časovým odstupom po jedle, pretože inak bol jeho účinok oveľa slabší, niekedy dokonca nulový. Preto, aby ste z produktu vyťažili čo najviac, je potrebné ho užívať nalačno.

Mne osobne sa najviac osvedčili dve tablety spolu s rannou suplementáciou pred jedlom, ktoré som zapila dostatočným množstvom vody. Ak nechcete užívať Manifesto ráno, je dobré užiť ho aspoň hodinu a pol po jedle

BrainMax Neurohacker Recenzia

Záverečné hodnotenie

Po takmer dvoch mesiacoch testovania Manifestu musím priznať, že sa mi tento doplnok páči čoraz viac. Drvivá väčšina športovcov ho pravdepodobne neocení, ale ak máte sedavé zamestnanie a musíte tráviť dlhé hodiny pozeraním do monitora, na trhu nenájdete nič lepšie. Produkt funguje absolútne fenomenálne z hľadiska koncentrácie, ale zároveň neovplyvňuje kvalitu spánku, takže ho môžete užívať kedykoľvek. Aj keď je to pomerne vysoká investícia, určite ju odporúčam vyskúšať, pretože nebudete ľutovať.

To je pre dnešnú recenziu všetko. Ak máte nejaké otázky, určite sa ich opýtajte v komentároch, radi vám odpovieme.

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.