CBD star: najlepšie CBD na trhu? [recenzia]

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Len málo látok zažíva v posledných mesiacoch taký obrovský rozmach ako CBD. Výrobcovia si to dobre uvedomujú, čo je samozrejme jeden z dôvodov, prečo je konopný priemysel na vzostupe ako nikdy predtým. S tým však súvisí aj to, že mnohé výrobky nie sú tak výkonné, ako by mali byť, pretože výrobcovia sa snažia udržať čo najnižšiu cenu

Opakom týchto produktov je CBD star. Drahé, ale neuveriteľne kvalitné produkty, ktoré sme skúmali celé mesiace, aby sme vám mohli poskytnúť relevantné informácie. Ako sa nám páčili? Ako nám vyhovovali a ktorý z nich si vybrať? Zistite to v tejto recenzii. Už teraz však môžeme prezradiť, že na nás urobili taký dojem, že sme tento produkt dokonca zaradili do samostatného porovnania najlepších CBD olejov

CBD olej Natural 10% 10ml CBD STAR
Publikované: 22. októbra 2021
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Iné
Chuť
10.0/10
Stráviteľnosť
10.0/10
Zložky
10.0/10
Cena
8.0/10
Účinok
10.0/10
Celkové hodnotenie
9.6
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre CBD olej Natural 10% 10ml CBD STAR
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 57,31
Cena:  € 52,53

Zloženie je bezkonkurenčné

Na trhu je množstvo rôznych produktov, z ktorých si môžete vybrať. Naša redakcia napríklad raz testovala CBD olej od Bulk Powders, ktorý bol priehľadný. A samozrejme, naše skúsenosti boli veľmi negatívne, takže sme boli trochu skeptickí aj voči produktom s CBD hviezdičkami. Ukázalo sa však, že to bolo zbytočné, pretože tento produkt je na úplne inej úrovni. Všetky ich produkty obsahujú celé spektrum kanabinoidov a potom sa líšia tým, aké ďalšie terpény obsahujú. Preto nájdete rozdiely v rozsahu:

  • Prírodné - Pomyselná brána do sveta CBD. Je vhodný pre ľudí, ktorí nikdy CBD neužívali a chcú zažiť čo najširšie spektrum sľubovaných účinkov
  • Noc - Kombinácia kanabinoidov a terpénov myrcén, beta-karotén, limonén, linalool a alfa-humulén. Vedecké štúdie o týchto terpénoch skutočne preukázali, že môžu mať analgetické účinky a môžu sa priamo podieľať na zlepšení kvality spánku u ľudí, ktorí majú problémy so spánkom.
  • Zameranie - Tento výrobok je určený predovšetkým na sústredenie. Sú tu zastúpené prevažne podobné terpény, ale okrem toho je v tejto variante alfa-pinén, ktorý podľa vedeckých štúdií môže byť okrem iného aj za lepšou pamäťou.
  • Deň - Okrem kanabinoidov tento doplnok obsahuje aj terpinolén, pričom vedecké štúdie ukazujú, že u niektorých ľudí môže podporovať energiu a niektoré výskumy píšu o vplyve na pozitívnu náladu.

Produkty CBD star majú určite jedno z najlepších zložení na trhu.

Chuť je samozrejme typicky konopná

Verte tomu alebo nie, dnes už existujú kvapky CBD, ktoré sa ani zďaleka nepodobajú na konope. Táto hviezda CBD má opäť navrch. Ich kvapky sa dodávajú v tmavom skle, ktoré chráni olej, a hneď ako odskrutkujete uzáver, ucítite mimoriadne silnú konopnú vôňu. Chuť je rovnako silná, a keďže sa olej nakvapká pod jazyk a nechá sa pôsobiť, budete ho cítiť a ochutnávať ešte dlho. Pre niekoho to môže byť trochu prekážka, ale ak si CBD vezmete ráno alebo večer pred čistením zubov, nemalo by vám to vadiť.

 

Aké účinky sme zaznamenali?

Aby sme vám mohli poskytnúť čo najkomplexnejšie hodnotenie, vyskúšali sme všetky 4 dostupné produkty. A jednoznačným víťazom sa pre nás stala nočná varianta, ktorú sme užívali asi pol hodiny pred spaním. Musím priznať, že už po takmer týždni užívania som cítila, že sa mi zlepšila kvalita spánku, budila som sa oveľa oddýchnutejšia a čo je najdôležitejšie - nebola som taká vyčerpaná ako napríklad po užití melatonínu, ktorý sme pre vás tiež raz preskúmali. Druhou najlepšou voľbou pre mňa boli varianty Day and Focus, ktoré som užíval asi pol hodiny pred prácou (t. j. ráno) a mal som pocit, že sa potom dokážem oveľa lepšie sústrediť na všetky činnosti. Variant Natural je teda určený skôr pre začiatočníkov vo svete CBD, pretože sa nezameriava na konkrétny problém, ale ponúka skrátka celé spektrum kanabinoidov.

Jediným problémom bola vyššia cena

Za niekoľko rokov existencie nášho časopisu sme otestovali desiatky produktov a zistili sme, že hoci si za kvalitné výrobky musíte zvyčajne priplatiť, rozhodne sa to oplatí. A to je aj prípad CBD Star. Jedno balenie variantu Natural stojí takmer 56 euro, ostatné s extra terpénmi dokonca viac. To je veľa peňazí, najmä keď si uvedomíte, že balenie vydrží menej ako mesiac. Na druhej strane je to pre nás oveľa lepšia investícia, ako keby sme si mali kúpiť CBD za polovičnú cenu a nepozorovali žiadny účinok

Cenová tabuľka pre CBD olej Natural 10% 10ml CBD STAR
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 57,31
Cena:  € 52,53

Ako je to v skutočnosti s CBD? Ide o podvod?

Ako pravdepodobne viete, náš časopis sa vždy snaží sprostredkovať objektívne informácie, a ak niektoré produkty nemajú zmysel, neodporúčame vám ich. Je pravda, že mnohí ľudia sú voči CBD skeptickí a vedecké štúdie zatiaľ mnohé účinky nepotvrdili - zvyčajne sa pre lepší účinok používa kombinácia CBD a THC, ktorá však nie je legálna. Je to však preto, že CBD je na vzostupe len niekoľko posledných rokov a vedecké štúdie ho zatiaľ testovali predovšetkým na zvieratách. Hoci CBD zatiaľ vyzerá naozaj sľubne, ešte sa uvidí, čo prinesie jeho výskum. Chváliť sa schopnosťou liečiť rakovinu je pravdepodobne veľmi prehnané, ale sami sme sa presvedčili o pozitívnych účinkoch na spánok a dennú produktivitu, a preto môžeme odporučiť vyskúšať kvalitné CBD

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.