Czech Virus Coconela: Chuťový orgazmus pre každého milovníka kokosu (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

V tejto recenzii by som vám rád predstavil nový produkt spoločnosti Czech Virus - Coconella.

Czech Virus Coconela
Publikované: 17. februára 2017
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Maslá, krémy
Chuť
9.8/10
Roztierateľnosť
10.0/10
Výživové hodnoty
9.9/10
Kvalita surovín
10.0/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnotenie
9.5
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Czech Virus Coconela
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Vždy som zastával názor, že ak nemôžete svoj výrobok predať, zvýšte cenu a dajte naň nápis "fitness" alebo niečo podobné. V supermarketoch a na internete som našla desiatky takýchto výrobkov, ale hneď ako som si zistila ich výživové hodnoty, vrátila som ich na svoje miesto.

Až kým som neochutnal výrobok s názvom Coconela.

Ako každý fitnesák sa v prvom rade pozerám na zložky. Tu ma tento produkt skutočne zaujal.

Obsahuje iba štyri zložky:

  • Mandle, ktoré sú bohaté na zdravé tuky a bielkoviny.
  • Srvátkový izolát, ktorý dodá vašim svalom potrebné bielkoviny v každom súste.
  • Kokos, ktorý okrem pozitívnych účinkov na organizmus poskytuje aj dokonalú chuť.
  • Biela belgická čokoláda, ktorá, priznajme si, nie je veľmi vhodná, ale dodáva tomuto výrobku absolútne dokonalú chuť.

Ak by som mala porovnať Coconellu so svetoznámou Nutellou, bez toho, aby som poznala zloženie každej z nich, Coconella by bola pre mňa jednoznačným víťazom. Nutella bola pre moje chuťové poháriky vždy len extrémne sladkým "sústom", čo rozhodne nie je prípad Coconelly. Vďaka tomu, že neobsahuje žiadny pridaný cukor, len bielu čokoládu, je dostatočne sladký.

-

Úložisko

Neodporúčam skladovať Coconellu v chladničke, pretože stuhne a jej chuť sa tak nerozvinie. Na druhej strane nie je dobré skladovať ho na veľmi teplých miestach, aby sa úplne neroztopil. Optimálnu konzistenciu spoznáte bez problémov.

Kúpte za najlepšiu cenu

Chuť

Po ochutnaní prvej lyžičky najprv pocítite intenzívnu chuť kokosu a mandlí. Potom sa vám biela čokoláda začne v ústach rozpúšťať a vy zažijete úplný chuťový orgazmus. Všetky bunky vášho tela budú spokojné po prvom ochutnaní tohto úžasného produktu. Jeho chuť dokonale vystihuje veta Filipa Grznára, že chutí ako Rafaelo. Neobsahuje však také veľké množstvo jednoduchých cukrov.

Ak nechcete jesť lyžicu Coconella stokrát denne, môžete ju skúsiť použiť v niektorých fitness receptoch. Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť proteínové palacinky, na ktoré si natriem Coconellu a cítim sa ako v nebi. Určite neurobíte chybu, ak si veľkú lyžicu tohto úžasného produktu pridáte do tvarohu, ktorý môžete zjesť napríklad pred spaním.

-

Stojí to za tú cenu?

Nevýhodou Coconelly môže byť pre niekoho jej cena (349 Kč/500 g). Priznajme si však, že za kvalitný tovar musíte zaplatiť. Ale chuťový zážitok, ktorý vám tento produkt poskytne, je na nezaplatenie. Ak si odmyslíme cenu tohto výrobku, nájdem na ňom jednu chybu.

Balenie je príliš malé. Myslela som si, že pol šálky niečoho mi musí vydržať aspoň týždeň, bez ohľadu na to, ako dobre to chutí. Celé balenie Coconella som však dokázala zjesť za dva dni, pretože som neodolala pokušeniu a musela som si tú chuť v hlave opakovať stále dokola.

Ak teda stále uvažujete o kúpe Coconella a neviete, či do nej investovať toľko peňazí, dúfajme, že vám tento článok otvorí oči. Vyskúšala som už veľa produktov, ktoré o sebe tvrdili, že sú super chutné a super zdravé, ale nikdy som nevyskúšala taký, ktorý by mal tak dobré zloženie a takú dobrú chuť. Sotva som dojedla prvé balenie, už som začala premýšľať o ďalšom nákupe, pretože jeho chuť je absolútne návyková.

A ako sa vám páčila? Napíšte do komentárov.

(Podrobné informácie o zložení, výživových hodnotách a ďalšie informácie nájdete tu.)

Cenová tabuľka pre Czech Virus Coconela
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.