Czech Virus Coffeenela: Ten pravý oriešok pre milovníkov hlbokých L (Recenzia)

Posledná úprava: 22. júla 2021

Czech Virus Coffeenela - Ako chutí a aké je jeho zloženie/výživové hodnoty?

Czech Virus Coffeenela
Publikované: 8. októbra 2017
Upravené: 22. júla 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Maslá, krémy
Chuť
9.9/10
Roztierateľnosť
9.9/10
Výživové hodnoty
9.9/10
Kvalita surovín
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnotenie
9.5
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Czech Virus Coffeenela
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

"Bože, diéta je zničená." Pomyslela som si, keď som zbadala Coffeenella, nové arašidové maslo s príchuťou kávy. Keďže som si vytvorila (možno trochu nezdravú) závislosť na všetkých predchádzajúcich maslách Czech Virus, Coffeenelu som si objednala dvakrát. Pre každý prípad.

V nasledujúcich niekoľkých odsekoch by som sa s vami rád podelil o recenziu/hodnotenie tohto úžasného a neopísateľného chuťového zážitku

Len štyri zložky a nič viac

Hneď na začiatku je dôležité poznamenať, že Coffenella sa skladá len zo 4 zložiek, a to:

  • Lieskové orechy, ktoré sú bohatým zdrojom nenasýtených tukov a bielkovín
  • UltraWhey 90 instantnýsrvátkový izolát (CFM), ktorý obsahuje najkvalitnejšie bielkoviny
  • Biela belgická čokoláda, ktorá dodáva maslu nádherne sladkú chuť a dokonale jemnú vôňu
  • Káva, ktorá má povzbudzujúce účinky, nádherne vonia a dodáva Coffeenelle jedinečnú chuť

Ako ste si všimli, neobsahuje palmový tuk, pridaný cukor, ani žiadne arómy, farbivá alebo plnidlá. Tento jemný orechový krém bol navyše vyrobený od A po Z v Brne a pri jeho pražení nebol použitý žiadny tuk. Už len podľa zloženia je Coffeenela predurčená na výmenu za nezdravé a umelé krémy plné stužených tukov, bieleho cukru a palmového oleja. A to ste ešte ani neokúsili jeho chuť.

Cenová tabuľka pre Czech Virus Coffeenela
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Doslova nebo na jazyku

Coffeenella si zamilujete od prvej lyžičky až po vyškrabanie posledných zvyškov z každého balíčka.

Najprv ochutnáte intenzívnu chuť lieskových orieškov, potom sa vám v ústach pomaly roztopí biela čokoláda a na záver vás zaplaví dokonalá chuť čerstvo namletej kávy. A tá príjemná a povzbudzujúca chuť kávy vám zostane v ústach aj po prehltnutí prvého sústa.

Ak máte radi Proteinellu a máte radi aj kávu, táto "kávová Proteinella" sa vám bude páčiť. Aby som bol úprimný, nemohol som ani napísať túto recenziu bez toho, aby som neochutnal Coffeenelu.

-

Je dostatočne sladký

Ako som už spomínala, som veľkým fanúšikom všetkých orechových krémov, ktoré Czech Virus doteraz predstavil.

Coffeenelu som si však zo všetkých obľúbila najviac. Prečo?

Hlavne preto, že nie je tak sladký ako predchádzajúce výrobky.

Aby ste mali predstavu: Kým 100 g Coconella obsahuje 16 g sacharidov, Coffeenela ich má o polovicu menej. Zároveň si neviem predstaviť svoje dni bez šálky silnej kávy. Ale keď si môžem dopriať plnú lyžicu Coffeenela, zavrieť oči a vychutnať si jeho jemnú chuť, som možno ešte spokojnejší

Najlepšie je pri izbovej teplote

Coffeenellu je ideálne skladovať pri izbovej teplote, pretože vtedy má ideálnu konzistenciu a najlepšie vynikne jej chuť.

Na rozdiel od väčšiny konkurenčných masiel Coffeenella neztuhne do 24 hodín ani v chladničke, ale môžete ju tam pokojne skladovať.

-

Predražené?

Asi nemá zmysel si nahovárať, že Coffeenela je záležitosť, ktorá šetrí peniaze.

Za polkilogramové balenie zaplatíte menej ako 370 Kč, čo rozhodne nie je málo. Priznajme si však, že nič nie je zadarmo a naša strava by nemala pozostávať zo suchých kuracích pŕs, ryže a vajec.

Coffeenela v sebe skrýva prvotriedny chuťový pôžitok a zároveň veľmi kvalitné ingrediencie, ktoré nezničia vašu stravu

Celkové hodnotenie

Ak ste stále na vážkach, či si Coffeenela kúpiť, dúfajme, že vám táto recenzia pomôže. Môžem celkom objektívne povedať, že ide o najlepšie kávové maslo, aké kedy Czech Virus uviedol na trh.

Zaručujem vám, že s ním budete maximálne spokojní. Navyše sa na ňom stanete závislí a jedno balenie vám určite nebude stačiť. Čo mi pripomína, že by som si mal objednať ďalšie balenie. Alebo skôr dve.

Cenová tabuľka pre Czech Virus Coffeenela
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.