Czech Virus Probio7: Chutný proteín s bezkonkurenčnou stráviteľnosťou (Recenzia)

Posledná úprava: 22. júla 2021

Pravdepodobne ste si všimli, že proteín Pure Elite od spoločnosti Czech Virus získal v našom rebríčku najlepších srvátkových proteínov veľmi dobré hodnotenie. Táto spoločnosť prišla na trh s mnohými ďalšími produktmi vrátane srvátkového proteínu Probio7

Ale viete, čo to je? Ako chutí a aká je jeho rozpustnosť? Oplatí sa ho kúpiť? Ochutnali sme ho a prinášame vám nasledujúcu recenziu, v ktorej odpovedáme na všetko, čo by vás malo zaujímať pred kúpou výrobku.

Czech Virus ProBio7 Whey Protein
Publikované: 14. marca 2018
Upravené: 22. júla 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Proteíny
Chuť
9.5/10
Rozpustnosť
10.0/10
Stráviteľnosť
9.9/10
Zložky
10.0/10
Cena
8.5/10
Celkové hodnotenie
9.6
z 10 bodov
Najlepšiu cenu pre Czech Virus ProBio7 nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Zaujímalo nás najmä zloženie, chuť, rozpustnosť a penivosť, pomer cena/výkon a ďalšie výhody výrobku. Tak sa do toho pustite

Prémiové zloženie

Dôvodom, prečo som sa rozhodol vyskúšať Probio7, sú jeho vynikajúce zložky. Základom je vysokokvalitný srvátkový koncentrát spracovaný ultrafiltráciou. Potom je obohatená o zmes 7 probiotík INTOLAC plus, ktoré podporujú trávenie laktózy.

To znamená maximálne účinnú zmes bez zbytočných prísad a nežiaducich zložiek. Na sladenie sa používajú len glykozidy stévie a sukralóza.

Zloženie proteínu ProBio7

Vyvážené chute

Probio7 je k dispozícii v troch rôznych príchutiach:

  • vanilka
  • čokoláda
  • kokosový orech

Na rozdiel od mnohých konkurentov neponúka Czech Virus výber z 15 rôznych príchutí, ale všetky sú vyvážené a chutia naozaj dobre.

Ak rovnako ako ja nemáte radi umelé príchute, maximálne vás uspokojí vanilka a kokos, ktoré nie sú príliš výrazné, ale napriek tomu sú veľmi chutné. Čokoláda mi pripadala oveľa intenzívnejšia, ale stále je to jeden z najlepších čokoládových proteínov, aké som doteraz ochutnal.

ProBio7 sa predáva v týchto príchutiach: vanilka, čokoláda, kokos

Jednoduchá príprava

Veľkou výhodou Probio7 je jeho jednoduchá príprava. Proteín netvorí hrudky a po niekoľkých sekundách miešania v šejkri sa rozpustí. Navyše je vďaka takmer nulovej pene vhodný na okamžitú konzumáciu, pretože nemusíte čakať, kým pena opadne

Skvelý pomer ceny a kvality

Probio7 stojí 1 099 libier, čo je viac-menej štandardná cena, ktorú zaplatíte za akýkoľvek kvalitný koncentrát.

Pokiaľ však ide o zloženie, Probio7 nedosahuje štandard - veď koľko poznáte konkurenčných výrobkov, ktoré boli spracované ultrafiltráciou a obsahujú 7 probiotík pre lepšie trávenie laktózy?

Ak si počkáte na zľavnený výpredaj, nebudete ľutovať.

Najlepšiu cenu pre Czech Virus ProBio7 nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Najdôležitejšie výhody v bodoch

  • 23 g bielkovín na porciu
  • vysoký obsah BCAA a glutamínu
  • skvelá rozpustnosť a chuť
  • obsahuje 7 probiotík pre lepšie trávenie laktózy
  • počas prípravy nepení
  • balenie obsahuje 75 porcií

Vhodné riešenie pre cvičencov s problémami s trávením laktózy

Vďaka obsahu siedmich rôznych probiotík (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus) môže byť proteín Probio7 skvelým riešením pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením laktózy.

Ak ťažšie znášate bežné proteíny, určite vyskúšajte Probio7. To však neznamená, že je vhodný pre ľudí s intoleranciou laktózy. Probio7, rovnako ako väčšina ostatných srvátkových proteínov, obsahuje laktózu.

-

Záverečné hodnotenie ProBio7

Prvotriedne zloženie, skvelá chuť, vôňa a rozpustnosť a bezkonkurenčná stráviteľnosť. Takto by sa dal zhrnúť proteín Probio7. Musím priznať, že ma veľmi prekvapil po všetkých stránkach a bol som s ním veľmi spokojný

Odporúčam ho každému, komu nevadí priplatiť si za výrobky najvyššej kvality. Ak chcete do svojho tela dostať len to najlepšie, Probio7 je správna voľba.

Najlepšiu cenu pre Czech Virus ProBio7 nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.