Energy Flash: Prémiový predtréningový tréning od spoločnosti Chevron? [recenzia]

Posledná úprava: 29. januára 2022

Pre väčšinu z nás je návšteva posilňovne rituálom, na ktorý sa zvyčajne tešíme celý deň. Som si však istá, že nie som jediná, komu sa z času na čas nechce, či už je to kvôli pracovným povinnostiam, škole, alebo možno kvôli zlému spánku v noci. V takýchto situáciách zvyčajne siahnem po jednom z našich najlepších hráčov porovnanie najlepších nakopávačov. V poslednom čase som si však zamilovala doplnok, o ktorom som nikdy predtým nepočula. Bol to Energy Flash od spoločnosti Chevron Nutrition. A po nejakom čase testovania nastal čas, aby som sa podelil o svoje skúsenosti

Chevron Nutrition Energy Flash
Publikované: 29. januára 2021
Upravené: 29. januára 2022
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
9.0/10
Rozpustnosť
10.0/10
Stráviteľnosť
10.0/10
Zložky
9.0/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnotenie
9.4
z 10 bodov
Najlepšiu cenu pre Energy Flash nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Prémiový vzorec, ktorý spoľahlivo účinkuje

Ako vždy v našich recenziách, aj tentoraz budem najprv hodnotiť zložky, pretože to je hlavný faktor pri výbere doplnku. A v prípade Energy Flash som bol veľmi príjemne prekvapený. Z 10 účinných látok určite stojí za zmienku citrulín, pretože sa preukázalo, že podporuje prietok krvi do svalov počas tréning u. Potešilo ma 5 gramov beta alanínu, ktorý je zodpovedný za to povestné pálenie uší, ktoré mnohí ľudia vyhľadávajú. A keďže päť gramov je celkom solídna dávka, môžete sa spoľahnúť, že vás bude štípať v ušiach o sto šesť. Kofeín, extrakt zo zeleného čaju, DMAE a synefrín sa potom postarajú o zlepšenie vašej koncentrácie. To je v skratke vzorec, ktorý nemôžete pokaziť. Osobne by som možno použil viac gramov citrulínu, pretože niektoré konkurenčné doplnky ponúkajú až 8 gramov v jednej dávke, zatiaľ čo Energy Flash ich má len päť

Zloženie Energy Flash je veľmi slušné

Super chuť a bezproblémová príprava

Aj ďalší aspekt, ktorý uvádzame v našich recenziách, je Energy Flash. Jeho príprava je absolútne bezproblémová a môžete ho rozpúšťať aj bez šejkra. Ak napríklad pijete predtréningový nápoj doma pred tréningom, stačí nasypať odmerku do pohára, zaliať vodou a zamiešať bežnou lyžičkou. Rozpúšťa sa naozaj ľahko a rýchlo. Chuťovo je rovnako dobrá. Mali sme možnosť vyskúšať jablkový variant, ktorý bol dostatočne sladký a príjemne osviežujúci. Keďže ja osobne nemám rád niektoré príliš sladké príchute doplnkov, tento variant mi viac než vyhovoval. Ak by ste náhodou chceli vyskúšať niečo iné, na výber máte ešte ružový grapefruit. Bohužiaľ, nemali sme možnosť ho preskúmať

Nakopávač, ktorý funguje ako hodinky

Dobré zloženie, ktoré sme spomenuli v prvom odseku, sa samozrejme odráža v dobrom účinku. Nakopávač som vypil asi 25-30 minút pred tréningom a po chvíli už môžete cítiť mierne brnenie v ušiach. Potom som sa na tréningu maximálne sústredil a čo je hlavné, prekrvenie svalov bolo úplne neskutočné. Účinok nakopávača ľahko vydržal asi hodinu a pol, čo je môj štandardný čas tréningu. Nemám sa na čo sťažovať!

Odporúčame ho piť asi pol hodiny pred tréningom

Dobrý pomer ceny a kvality

Energy Flash sa predáva v polkilovom balení, ktoré obsahuje 20 dávok po 25 gramoch a stojí približne 699 Kč.Jedna dávka tak predbežne vyjde na 35 korún, čo je príjemná cena. Agrezz, ktorá sa stala víťazom nášho porovnanie najlepších nakopávačov vychádza na 39 Kč za dávku a väčšina ostatných produktov je podobná. V budúcnosti teda určite budeme uvažovať o zaradení Energy Flash do nášho rebríčka, ktorý samozrejme pravidelne aktualizujeme

Najlepšiu cenu pre Energy Flash nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Záver

Čo povedať na záver? Možno len to, že Energy Flash je solídny kopák za veľmi dobrú cenu. Neexistuje teda dôvod, prečo by sme ju neodporúčali. Pre nás je to príslušenstvo, ku ktorému sa v budúcnosti určite vrátime, a vrelo odporúčame, aby ste ho vyskúšali

Máte s ním nejaké skúsenosti? Alebo sa chcete len opýtať? Môžete tak urobiť v komentároch

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.