Extrifit Agrezz: Hardcore Nakopávač pre skutočných Hardcore Nakopávače (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Je Agrezz naozaj tak skvelý, ako sa všade píše? Funguje to vôbec? Oplatí sa ho kúpiť? Zistite to v tejto odbornej recenzii.

Extrifit Agrezz
Publikované: 25. októbra 2017
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Účinnosť
9.9/10
Chuť
9.5/10
Rozpustnosť
9.9/10
Zložky
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnotenie
9.4
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Extrifit Agrezz
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Vždy som bol veľkým fanúšikom predtréningových prípravkov Extrifit.

Prvým stimulantom, ktorý ma pred niekoľkými rokmi absolútne nadchol svojím účinkom, bol Actinox. Keď som sa o niekoľko týždňov neskôr rozhodol pre Hellnox, myslel som si, že nič lepšie už nikdy nebude. Potom však prišiel Agrezz, úplne revolučný stimulant, ktorý je podľa mňa najlepším a najúčinnejším nakopávačom na európskom trhu

Chuť a zloženie Agrezzu

Zložky a funkcie jednotlivých zložiek

Žiadna iná nakopávačka dostupná v našej krajine nemá také nabitejšie zloženie ako Agrezz. Pozrite sa a posúďte sami

  • 6500 mg citrulínu, ktorý je najlepším doplnkom na zlepšenie produkcie NO, čím pomáha lepšiemu prekrveniu svalov
  • 4000 mg beta alanínu vám zanechá mierny pocit pálenia v končatinách a zlepší svalovú vytrvalosť a silu
  • 1695 mg bázy arginínu zabezpečí ešte lepší prietok krvi a zvýši hladinu rastového hormónu
  • 500 mg arginínových peptidov zvýši vašu chuť do tréningu, zlepší produkciu rastového hormónu
  • 2000 mg taurínu na podporu maximálnej koncentrácie pri tréningu
  • 1000 mg tyrozínu, ktorý je prekurzorom adrenalínu a noradrenalínu
  • 250 mg extraktu zo zeleného čaju na zlepšenie správneho fungovania metabolizmu
  • 200 mg kofeínu pre maximálnu koncentráciu, lepšie spaľovanie tukov a zvýšené potenie
  • 54 mg DMAE bitarátu na zlepšenie nálady a oddialenie únavy

Kompletné zloženie a tabuľka výživových hodnôt.

Kúpte za najlepšiu cenu

Účinky Agrezz?

Určite poznáte ten pocit, keď sa nakopne a vy máte pocit, že každú chvíľu vyletíte z kože. Tréning je agresívny, vaše sústredenie je tak dobré, ako sa len dá, a to ani nehovorím o svalovej pumpe. Ale potom zrazu v polovici tréningu skončí, nakopávače úplne prestanú fungovať a vy sa cítite strašne unavení.

Presne to sa vám so spoločnosťou Agrezz nikdy nestane.

Moje tréningy zvyčajne trvajú takmer dve hodiny a pozostávajú väčšinou z komplexných cvičení. Na tento špičkový kopák sa však vždy môžem spoľahnúť a nikdy ma nesklamal

Čerpanie svalov je naozaj extrémne, rovnako ako zameranie na tréning. Vďaka relatívne vysokému obsahu beta alanínu ma v priebehu niekoľkých minút po vypití brní celé telo a cítim sa absolútne pripravená na najťažší tréning

Agrezz je k dispozícii vo veľkom

Príchute (ktorú si vybrať?)

Od nakopávačov rozhodne nemôžete očakávať žiadne fantastické príchute, pretože väčšina účinných látok je prirodzene horká. Príchuť mango a ananás toto pravidlo úplne porušuje, pretože jej tropická chuť je úplne dokonalá a dovolím si tvrdiť, že si ju jednoducho a ľahko zamilujete.

Ostatné príchute nie sú až také výnimočné, príchuť lesných jahôd a mäty má veľmi výraznú umelú pachuť.

V porovnaní s konkurenčnými predtréningovými doplnkami sú však všetky dostupné príchute Agrezz veľmi chutné.

Cena zodpovedá účinkom

Ak má Agrezz nejakú nevýhodu, je to jeho cena.

Ak chcete ušetriť peniaze na predtréningovom doplnku, vyhnite sa priamo Agrezzu.

Ak však chcete zo svojho tréningu vyťažiť maximum a posunúť svoje výsledky na úplne novú úroveň, Agrezz je pre vás to pravé orechové. Ide o špičku vo svojej kategórii, takže vysoká cena sa dala očakávať

Keďže všetky tréningy delím na ľahké a ťažké, pred ťažké tréningy radím len Agrezz. Po prvé preto, že nechcem minúť celú výplatu na doplnky stravy, a po druhé preto, že moje telo by si na to po čase zvyklo. Ak mám ľahký tréning, stačí mi domáci nakopávač - najčastejšie kombinácia citrulínu, beta alanínu a kofeínu.

Ako sa Agrezz rozpúšťa?

Celkové hodnotenie

Bez preháňania a úplne objektívne si dovolím tvrdiť, že na európskom trhu jednoducho nemôžete dostať lepší nakopávač. Dokonca si dovolím porovnať jeho účinky s americkými nakopávačkami, ktoré však obsahujú pomerne nebezpečnú látku DMAA

Ak sa rozhodnete investovať svoje ťažko zarobené peniaze do Agrezz, môžem vám zaručiť, že s ním budete absolútne spokojní a počas tréningu zažijete skutočné a nefalšované peklo!

Cenová tabuľka pre Extrifit Agrezz
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Skvelé porovnanie nakopávačov pre posilňovňu (video):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.