Extrifit Protein Caffe Isolate: Osviežujúca káva s prvotriednymi prísadami (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Po mnohých úspešných produktoch prichádza spoločnosť Extrifit na trh s novým produktom Protein Caffe Isolate - kvalitným proteínom obsahujúcim extrakt z pravej kávy. Aké to je? Má to vôbec niečo spoločné s kávou?

V nasledujúcej recenzii nájdete odpovede na všetky otázky, ktoré vás možno zaujímajú pred kúpou.

Extrifit Protein Caffé Isolate
Publikované: 4. apríla 2018
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Proteíny
Chuť
9.9/10
Rozpustnosť
9.5/10
Stráviteľnosť
9.9/10
Zložky
10.0/10
Cena
6.5/10
Celkové hodnotenie
9.2
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Extrifit Protein Caffé Isolate
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Revolučné doplnky ma vždy nechávali tak trochu v pokoji. Nikdy som nemal rád proteínové pudingy, proteínové kaše, ani žiadne iné proteíny. Keď však Extrifit uviedol na trh proteínovú kávu, ako veľký milovník tohto kofeínového zázraku som sa vzchopil a rozhodol sa tento nový produkt vyskúšať.

Prémiové zložky

Proteínová káva obsahuje presne to, čo sa od nej očakáva:

  • vysokokvalitný instantný srvátkový izolát 90% spracovaný metódou CFM
  • pravá instantná káva

Okrem toho sa na sladenie používa zdraviu neškodná sukralóza, čo osobne považujem za veľký prínos. Jedinou menšou nevýhodou je, že k prírodnému kofeínu bol pridaný kofeínový prášok, ale na výslednej chuti, kvalite alebo zložení výrobku to vôbec nepocítite.

Zloženie - Extrifit Protein Caffé Isolate

Osviežujúca chuť

Prísady sú naozaj prvotriedne, ale chuť je ešte lepšia.

V skutočnosti chutila presne tak, ako by podľa mňa mala chutiť každá bielkovina. Proteínová káva nemá žiadnu extrémne umelú chuť plnú konzervačných látok a sladidiel, ale úplne prirodzenú chuť, ktorú si zamiluje každý milovník kávy.

Hoci som sa spočiatku obávala, že výrobok bude extrémne zapáchať po srvátke, vôbec som si nič nevšimla

náš tip
Proteínová káva môže byť skvelým osviežením počas letných dní! Navyše sa vďaka prvotriednym zložkám nemusíte obávať, že by vám to narušilo diétu.

Jednoduchá príprava

Príprava proteínovej kávy tiež nie je problém. Aj keď výrobca odporúča zmiešať 200 ml vody, použil som 300 ml a chuť kávy bola stále veľmi silná a plná.

Rozpustnosť je naozaj vynikajúca, káva sa rozpustí po malom premiešaní v šejkri. Miernou nevýhodou je však vysoká penivosť, takže po zamiešaní musíte počkať, kým pena opadne, aby ste mohli kávu naliať do pohára a vychutnať si ju.

Jednoduchá príprava - Extrifit Protein Caffé Isolate

Cena je značne nadhodnotená

Keby nebolo vysokej ceny, proteínová káva by sa stala každodennou súčasťou môjho jedálnička, rovnako ako objem.

Cenová tabuľka pre Extrifit Protein Caffé Isolate
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Bohužiaľ, za jedno balenie zaplatíte takmer 40 Kč a ak sa rozhodnete kúpiť balenie 10 kusov, zaplatíte 340 Kč, čo je, aspoň podľa môjho názoru, pomerne vysoká cena.

Ak si teda radi pochutnávate a hľadáte skvelé a zdravé osvieženie (nielen) na letné dni, toto je pre vás tá správna voľba. Z hľadiska každodennej konzumácie je však oveľa pohodlnejšie investovať do kvalitného proteínového nápoja a kávu si dopriať samostatne.

chcete ušetriť peniaze?
Ak chcete ušetriť peniaze, môžete si doma pripraviť vlastnú proteínovú kávu. Potrebujete len neochutený srvátkový proteín a instantnú (rozpustnú) kávu. Na rozdiel od izolátu Protein Caffe však jeho chuť oveľa lepšie vynikne v mlieku.

Výhody proteínového izolátu Caffe v bodoch

  • Obsahuje vysokokvalitný instantný srvátkový izolát 90% a pravú instantnú kávu
  • Neobsahuje ani gram cukru alebo tuku
  • Chutí skvele
  • Má vynikajúce spektrum aminokyselín
  • Takmer 5,5 g BCAA v jednej dávke

Rozpustnosť - Extrifit Protein Caffé Isolate

Kde kúpiť najlacnejšie

Záverečné hodnotenie

Odhliadnuc od ceny je to podľa mňa jeden z najlepších proteínových doplnkov na trhu. Všetky použité ingrediencie sú vysoko kvalitné a výsledná chuť je úplne úžasná.

Ale bohužiaľ, cena nemôže byť príliš vynechaná.

Ak teda chcete proteínovú kávu vyskúšať alebo si ju dopriať len na spestrenie svojho jedálnička, rozhodne vám ju odporúčame. Z hľadiska dennej spotreby však bude oveľa lepšie investovať do kvalitného proteínového nápoja a kávu si dať samostatne

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.