LevroPump: Kvalitní produkt, nebo zbytečná investice? [recenze]

Posledná úprava: 28. apríla 2022

Kevin Levrone je jednou z najvýznamnejších osobností kulturistiky, o čom svedčí aj fakt, že bol uvedený do Siene slávy IFBB. Ale podobne ako mnoho iných známych osobností, aj Kevin Levrone si založil vlastnú značku doplnkov, na ktorých sa snaží zarobiť veľa peňazí. Takže v našom dnešnom prehľade sme sa rozhodli pozrieť na LevroPump, doplnok pred tréningom zvyšujúci prietok krvi. Ako nám to vyhovovalo? A odporúčame to? Práve o tom budeme hovoriť v našej dnešnej recenzii.

Kevin Levrone LevroPump
Publikované: 28. apríla 2022
Upravené: 28. apríla 2022
Autor recenzie: Sebastián Okruhlica
Kategória: Nakopávače
Chuť
8.0/10
Rozpustnosť
8.0/10
Stravitelnosť
8.0/10
Zloženie
6.0/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnotenie
7.8
z 10 bodov

 

Cenová tabuľka pre Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Hneď na začiatku je vhodné spomenúť, že najlepšie predtréningové doplnky sme uverejnili v našom rebríčku najlepších nakopávačov, ktorý pravidelne aktualizujeme.

Zložky, ktoré na prvý pohľad nezaujmú

Keď sa pozriete na zložky tohto predtréningového tréningu, pravdepodobne vás na prvý pohľad nič nezaujme. Obsahuje:

  • 4000 mg beta-alanínu, ktorý je zodpovedný za spaľovanie uší a optimalizáciu silového výkonu počas tréningu
  • 3000 mg arginínu AAKG a 1500 mg citrulín malátu, ktoré sú zodpovedné za správny prietok krvi do svalov počas tréningu.
  • 200 mg kofeínu, ktorý je jedným z najpoužívanejších a najúčinnejších stimulantov.
  • Jeho účinok je potom posilnený 1000 mg tyrozínu, ktorý sa tiež nachádza v tomto produkte.

A to je všetko. Zatiaľ čo niektoré produkty obsahujú až 15 účinných látok, tento produkt ich obsahuje len šesť. A úprimne povedané, to naozaj nie je veľa.

Zatiaľ čo niektoré produkty obsahujú až 15 účinných látok, tento produkt ich obsahuje len šesť

Ako hodnotíme výrobok z hľadiska účinku?

Keď som videl, že výrobok obsahuje iba 6 účinných látok, bol som úprimne skeptický. V skutočnosti to však nefungovalo tak zle, ako sa mohlo zdať. Výrobok poskytuje len veľmi ľahké nakopnutie, čo je skvelé najmä pre tých z vás, ktorým nerobia dobre silné predtréningovky. LevroPump, ako už názov napovedá, sa stará o celkom dobrý prietok krvi, ktorý bez problémov vydrží počas celého tréningu. A to by mal byť hlavný dôvod, prečo používať predtréningovku. Aj keď to nie je tak silný doplnok ako napríklad Agrezz, ktorý bol víťazom nášho rebríčka, určite bude dobrou voľbou pre tých z vás, ktorí hľadajú len slušné zvýšenie prietoku krvi.

Ako je na tom z hľadiska pomeru ceny a kvality?

Ak máme byť viac ako pozitívne o tomto dodatku, je to cena. Koniec koncov, za balenie zaplatíte zhruba 23 euro, čo je viac než príjemná cena. Takže ak ste začiatočník a nemáte k dispozícii príliš veľa peňazí, tento produkt vám môže vyhovovať.

Cenová tabuľka pre Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Chuť je tiež veľmi dobrá

Má tiež veľmi dobrú chuť. Mali sme možnosť vyskúšať malinový variant, ktorý vyzerá a chutí trochu umelo, ale to je pri predtréningových doplnkoch zvykom. Pri použití väčšieho množstva vody nie je nakopávač ani taký sladký a dá sa dobre piť. Podľa ostatných používateľov, ktorí tento výrobok vyskúšali, je aj variant Kiwi dobrý, ale tiež vyzerá trochu umelo.

Malinový variant vyzerá a chutí trochu umelo, ale to je pri predtréningových doplnkoch zvykom

Záver: dobre dostupný produkt za príjemnú cenu

Výhodou tohto produktu je určite dobrá cena a cenovo dostupná funkčnosť, vďaka čomu je tento produkt veľmi dobrou voľbou pre začiatočníkov a tých z vás, ktorí nechcú minúť celú svoju výplatu na predtréningové doplnky. Na druhej strane, ani účinok, ani zložky tohto produktu nie sú také dobré, aby mohli súťažiť o miesto v našom rebríčku. A tým z vás, ktorí hľadajú skutočne funkčný produkt, odporúčame pozrieť sa na naše porovnanie.

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.