Suprex Level

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Jonáš Petřík je športovec, ktorý má za sebou dlhú kariéru v mnohých športoch. V našom tíme je nám veľmi sympatický svojimi otvorenými názormi, s ktorými nemôžeme nesúhlasiť, preto nás veľmi zaujímalo, ako sa darí doplnku, ktorý sám vymyslel a ktorý nemá v Českej republike konkurenciu.

Ako teda funguje úroveň "nesmrteľnosti"? Oplatí sa ho kúpiť za relatívne vysokú cenu? Zaznamenali ste nejaký účinok? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky sa dozviete v dnešnej recenzii.

Level Nesmrtelnost
Publikované: 9. februára 2020
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Vitamíny, minerály
Zložky
9.9/10
Účinnosť
9.9/10
Cena
7.2/10
Kvalita
9.7/10
Praktickosť
8.8/10
Celkové hodnotenie
9.1
z 10 bodov
Najlepšiu cenu pre Úroveň nesmrteľnosti nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Na začiatku zostáva dodať, že úroveň "Nesmrteľnosť" sa umiestnila veľmi dobre v našej rebríček najlepších testosterónových stimulantov, takže ak máte záujem o komplexnejšie porovnanie s konkurenciou namiesto samostatnej recenzie, určite si pozrite aj toto porovnanie.

Veľmi dobrý vzorec, ktorý nemá konkurenciu

Hoci v recenziách zvyčajne rád porovnávam produkty s konkurentmi, v prípade Level "Immortality" nemám túto príležitosť, pretože v našej krajine sa nevyrába žiadny podobný doplnok. Možno si spomeniete na Health Balance, ktorý sme nedávno preskúmali, ale je zameraný na trochu iné výhody a porovnanie s ním by bolo neobjektívne.

Tento doplnok kombinuje 4 kľúčové zložky, ktoré boli testované po stáročia a ich pozitívny účinok pocítite aj vy. Konkrétne v jednej dennej dávke nájdete:

  • 1000 mg Reishi, čo je huba, ktorá má naozaj širokú škálu pozitívnych účinkov na ľudský organizmus. Existujú vedecké štúdiektoré potvrdili napríklad pozitívny vplyv na fungovanie imunitného systému. Pomáha tiež spaľovať tuk a dokonca znižuje výskyt depresie, čo by možno málokto očakával. Okrem toho môže znižovať hladinu LDL cholesterolu a zvyšovať hladinu HDL cholesterolu, čo opäť dokazuje odborné znalosti.
  • 750 mg brahmi, rastliny známej v našej oblasti ako bakopa drobnolistá. Brahmi je doslova nabitý všetkými druhmi antioxidantov, ktoré znižujú množstvo voľných radikálov v tele. Ale dôvod, prečo som si ho obľúbil, je jeho schopnosť stimulovať mozgovú činnosť a zlepšovať reakciu tela na stres a úzkosť.
  • 750 mg Maca, ktorá je dobre známa svojím pozitívnym účinkom na optimalizáciu hormónov a pravdepodobne preto bola pridaná do tohto doplnku. Okrem týchto účinkov však oceníte aj vplyv na zvýšenie výkonnosti, a to nielen fyzickej, ale aj psychickej, čo dokazujú mnohé výskum.
  • 500 mg ašvagandy, ktorá pomáha stabilizovať hladinu cukru v krvi a znižuje hladinu kortizolu, čím prispieva k hormonálnej optimalizácii rovnako ako maca, čo ocenia najmä starší cvičenci. Aby sa mladší športovci nedali predbehnúť, ashwagandha je veľmi dobrá aj pri zvyšovaní sily a zlepšovaní telesnej konštitúcie, čo opäť potvrdzuje mnohé štúdie.

Ako si teda môžete všimnúť, z kompozičného hľadiska úroveň "Nesmrteľnosť" rozhodne nie je najbežnejším doplnkom. Na druhej strane sú účinky týchto látok také rozsiahle, že v skutočnosti prekonávajú mnohé nefunkčné doplnky s desiatkami zložiek. Z hľadiska zloženia sa nemám na čo sťažovať.

Úroveň nesmrteľnosti Zloženie

Účinok je jednoducho neopísateľný

Pravidelné používanie úrovne "Nesmrteľnosť" prináša so sebou niekoľko pozitívnych účinkov, ktoré určite musím zdieľať. V prvom rade je to pozitívny vplyv na fungovanie imunitného systému, pretože za celý čas užívania tohto doplnku som nebol ani raz chorý, hoci všade okolo mňa bola chrípková epidémia.

Po druhé, počas celého dňa som cítila výrazne viac energie - ráno som sa zobudila úplne svieža a počas dňa som vôbec nemala chuť spať. A posledný efekt, ktorý určite stojí za zmienku, je lepší výkon v tréningu - vydržal som dlhšie v tréningu a dokonca som zaznamenal lepšiu regeneráciu, čo som rozhodne nečakal. Takže úroveň "nesmrteľnosti" prekonala moje očakávania na celej čiare a môžem ju len odporučiť aj po tejto stránke.

NÁŠ TIP
Keďže pozitívny účinok úrovne "nesmrteľnosť" sa prejaví až po dlhšom čase, určite odporúčam kúpiť aspoň dve veľké balenia.

Úroveň efektu nesmrteľnosti

 

Kúpte za najlepšiu cenu

 

Šesť tabliet denne je bohužiaľ drahé

Hoci som bol naozaj nadšený, že som si vzal doplnok Level "Immortality", našiel som v ňom dve chyby, a preto je viac ako vhodné spomenúť ich v tomto odseku naraz. Prvým je množstvo tabliet, ktoré musíte prehltnúť. Jedna dávka je 6 kapsúl, čo môže byť pre niektorých ľudí ráno naozaj veľký problém, a musíte vypiť pomerne veľa vody, aby ste sa uistili, že sa tablety dobre zapijú a maximálne využijú.

Úroveň dávkovania nesmrteľnosti

Druhou nevýhodou je pomerne vysoká cena, pretože za takúto dennú dávku zaplatíte 22 Kč , čo je pre väčšinu z vás určite veľa. V tomto prípade je však potrebné si uvedomiť, že aj keby ste si zložky kúpili samostatne a doplnok si namiešali sami, cena bude veľmi podobná, takže si vôbec nepomôžete.

Najlepšiu cenu pre Úroveň nesmrteľnosti nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Úroveň nesmrteľnosti používania

Záverečné hodnotenie

Level "Immortality" je veľmi kvalitný doplnok, ktorý je naozaj funkčný a musím povedať, že sa určite oplatí priplatiť si za kvalitné a stáročiami overené suroviny, než investovať napríklad do rozvetvených aminokyselín, ktoré úprimne povedané väčšina športovcov vôbec nepoužíva.

Ak sa rozhodnete investovať do tohto doplnku, určite odporúčam dve balenia pre maximálny účinok, pretože nástup účinkov trvá určitý čas. Máte nejaké skúsenosti so službou Level Immortality? Napíšte nám to do komentárov.

Veľký test doplnkov Suprex (VIDEO):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.