Prom-IN Nitrox Pump: predtréningový doplnok s najlepším pomerom cena/kvalita (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Hoci Nitrox Pump je jedným z najpopulárnejších predtréningových doplnkov, na našej stránke sme ho ešte samostatne nepreskúmali. Teda až doteraz.

Vyskúšali sme ho pre vás a teraz sa s vami podelíme o naše skúsenosti. Oplatí sa ho kúpiť? Funguje to vôbec? Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete nižšie.

Prom-IN Nitrox Pump
Publikované: 30. august 2018
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
8.9/10
Rozpustnosť
9.2/10
Účinnosť
9.0/10
Vstrebateľnosť
8.7/10
Cena
9.5/10
Celkové hodnotenie
9.1
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Prom-IN Nitrox Pump
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 0,78
Cena:  € 0,80 -11%
Cena:  € 0,88

Pred samotnou recenziou by som vám chcel pripomenúť, že Nitrox Pump sa veľmi dobre umiestnil aj v našej test najlepších produktov pred tréningom, takže ak máte záujem o porovnanie s inými doplnkami, určite ho navštívte.

Hlavné výhody čerpadla Nitrox:

  • Skvelý pomer ceny a kvality
  • Za jednu dávku zaplatíte len 14 Kč
  • K dispozícii v 5 rôznych príchutiach
  • Vysoká dávka beta alanínu, citrulínu a AAKG pre maximálne napumpovanie
  • Obsahuje 7 účinných látok
  • Môžete si kúpiť jednu vzorku aj celé 750g balenie

Vzorky čerpadiel Nitrox

Prémiové zloženie Nitrox Pump poteší každého cvičenca

Ako som už spomenul vyššie, Nitrox Pump obsahuje 7 zložiek, ktoré podporujú čerpanie a maximálnu koncentráciu pri tréningu. Konkrétne jedna porcia obsahuje tieto zložky:

  • 3200 mg kreatínu pre maximálne napumpovanie a podporu výkonu
  • 3500 mg AKG arginínu na zabezpečenie prietoku krvi počas tréningu
  • 3200 mg beta alanínu na podporu čerpania a príjemného pálenia v končatinách počas tréningu
  • 1900 mg citrulín malátu na maximalizáciu produkcie NO
  • 1000 mg taurínu na zlepšenie sily a vytrvalosti
  • 300 mg extraktu zo zeleného čaju pre správnu funkciu metabolizmu
  • 200 mg kofeínu pre maximálnu koncentráciu a zlepšenie potenia

Kde kúpiť najlacnejšie

Nitrox Pump má skvelý vzorec

Ako a kedy odporúčam užívať Nitrox Pump?

Osobne som najprv používal 15 g Nitrox Pump, neskôr som dávku zvýšil o ďalších 5 g, pretože som zvyknutý užívať predtréningovky a vyhovuje mi vyššie dávkovanie.

Odmerané množstvo Nitrox Pump som zmiešal v šejkri s 250-400 ml vody a užil som ho asi 15 minút pred tréningom

NÁŠ TIP!
Keďže Nitrox Pump je úplne instantný, na jeho prípravu vôbec nemusíte používať šejker. Ak máte možnosť, môžete si ho pripraviť aj zmiešaním s vodou v bežnom pohári.

Úplne rafinované chute

Nitrox Pump je k dispozícii v piatich rôznych príchutiach. Osobne som vyskúšala kolu s citrónom a malinami, ktorá mi na prvý pohľad chutila najviac:

  • Kola s citrónom (9,8/10 ) ma zaujala asi najviac, pretože ide o pomerne netradičnú príchuť nakopávače. Hoci sa niekomu môže zdať umelý a presladený, ja som ho rozriedila vo väčšom množstve vody a sladká chuť úplne zmizla. Preto mu dávam 9,8 z 10.
  • Malinová (8,5/10 ) mi prišla ešte o poznanie sladšia ako kolová a citrónová, ale aj tak to nebol žiadny problém. Musel som však použiť takmer dvojnásobok odporúčaného množstva vody. Hodnotím ho ako 8,5 z 10.

Hoci z vlastnej skúsenosti nemôžem hodnotiť ostatné príchute, moji priatelia a recenzenti na iných stránkach ich hodnotia veľmi pozitívne.

Nitroxovú pumpu je možné zakúpiť v 5 príchutiach

Existujú porovnateľné alternatívy?

Samozrejme, existujú. Zoradili sme pre vás tie najlepšie rebríček najlepších doplnkov pred tréningom, takže ak chcete porovnať Nitrox Pump s konkurenčnými produktmi, určite ju navštívte. Osobne považujem za podobne účinnú alternatívu napríklad Beast Virus, ktorý nájdete aj na našej webovej stránke úplná recenzia.

NÁŠ TIP!
Ak hľadáte naozaj silný nakopávač, s ktorým zvládnete aj tie najťažšie tréningy, určite odporúčame Agrezz, ktorého recenziu nájdete aj na našej stránke.
Cenová tabuľka pre Prom-IN Nitrox Pump
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 0,78
Cena:  € 0,80 -11%
Cena:  € 0,88

A čo nová verzia Nitrox Pump Extreme?

Tvorcovia pridali do už aj tak dobrej predtréningovky kombináciu cholínu, tyrozínu a DMAE, čo sú látky patriace do skupiny nazývanej "inteligentné drogy". Cieľom týchto látok je stimulovať produkciu neurotransmiterov, a tým zvýšiť mozgovú aktivitu počas tréningu.

Druhou inováciou Nitrox Pump je obsah zložiek, ktoré zvyšujú účinnosť iných látok. Do tejto kategórie patria najmä synefrín a kapsaicín, ktoré podporujú metabolické funkcie a zlepšujú krvný obeh. A stojí to za to? Z môjho pohľadu určite áno.

Vďaka týmto zložkám je Nitrox Pump určite jedným z najlepších dostupnýchproduktov, ale zároveň cenovo najdostupnejší. Pomer cena/kvalita robí z tohto predtréningového prípravku absolútne bezkonkurenčnú voľbu.

Záverečné hodnotenie

Ak uvažujete o kúpe čerpadla Nitrox, musíte zvážiť, čo od takéhoto výrobku vlastne očakávate. Veď tento kopák rozhodne nepatrí k tým, ktoré spôsobujú absolútne extrémne pálenie končatín a neutíchajúcu koncentráciu. Je to skôr produkt, ktorý vás pred tréningom príjemne povzbudí a vy budete môcť hodinu a pol až dve hodiny naozaj dobre trénovať.

Pri jeho užívaní sa budete určite cítiť lepšie sústredení a viac napumpovaní, ale určite nemôžete očakávať žiadne extrémne bláznivé účinky. Aj preto si myslím, že Nitrox Pump je vhodný najmä pre cvičencov, ktorí nemajú skúsenosti s predtréningovými doplnkami.

Záver Nitrox Pump Review

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.