Nutrend N1 - Nakopávačka, ktorá nás prekvapila (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Je naozaj málo spoločností, ktoré na mňa zapôsobili tak ako Nutrend. Zatiaľ čo niektoré doplnky sú naozaj dobre premyslené, majú hlavu a pätu a dobre fungujú, iné sú nanajvýš len kopou jednoduchých cukrov v lesklom obale.

Kam teda patrí nakopávačka N1, ktorú máme naše testovanie najlepších doplnkov pred tréningom sme sa pokúsili? Oplatí sa do nej investovať, alebo je to zbytočná investícia? Práve na to sa dnes pozrieme v našej recenzii.

Nutrend N1
Publikované: 17. februára 2020
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Rozpustnosť
9.5/10
Chuť
8.5/10
Zložky
8.2/10
Účinok
7.9/10
Cena
8.9/10
Celkové hodnotenie
8.6
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Nutrend N1
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 29,60
Cena:  € 31,35
Cena:  € 32,00

Na úvod sme N1 preskúmali aj v našom veľkom videopohľade na predtréningovky, ktorý bude čoskoro zverejnený na našom kanáli YouTube.Ak si teda chcete pozrieť rýchle niekoľkominútové porovnanie, nezabudnite sazatiaľ prihlásiť na odber nášho kanála.

Zložky, v ktorých nájdete všetko potrebné

Úprimne musím povedať, že aj keď som bol pri kúpe tohto doplnku dosť skeptický, po dôkladnom preštudovaní zložiek som zmenil názor. V N1 nájdete všetko, čo potrebujete na dobrý tréning. A hoci by niektoré zložky mohli byť možno trochu koncentrovanejšie, v pomere cena/kvalita, o ktorom budeme diskutovať v dnešnej recenzii, tento produkt vychádza veľmi uspokojivo. Pozrime sa teda, čo nájdete v jednej 17g porcii:

  • 3500 mg beta-alanínu pre lepšiu vytrvalosť, silu a energiu
  • 3500 mg L-arginín-alfa-ketoglutarátu na maximalizáciu produkcie NO
  • 3235 mg kreatínovej zmesi pre väčšiu silu
  • 2250 mg L-citrulín malátu pre maximálne čerpanie a lepšiu hormonálnu odozvu
  • 500 mg L-tyrozínu na oddialenie únavy
  • 500 mg vitamínu C, ktorý je obzvlášť užitočný pred tréningom pre svoje energizujúce účinky
  • 200 mg kofeínu pre maximálnu koncentráciu na tréning a lepšie potenie
  • 53,6 mg vitamínov skupiny B, ktoré sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín, sacharidov a tukov
  • 20 mg DMAE na oddialenie únavy
  • 10 mg extraktu z čierneho korenia na zvýšenie absorpcie ostatných látok

No ak vezmete do úvahy aj skutočnosť, že celý doplnok je sladený len sukralózou a glykozidmi steviolu, nie je sa čoho obávať. Takže zložky sú veľmi dobré, a hoci by som chcel vyššiu dávku citrulínu namiesto AAKG, ktorý je účinnejšíBol som úplne spokojný.

Nutrend N1 - zloženie
Hoci má zloženie drobné nedostatky, z hľadiska pomeru cena/kvalita vychádza výborne.

Bezproblémová príprava

Na prípravu N1 som väčšinou používal asi 300 ml vody, pretože som zistil, že nakopávačka chutí najlepšie pri tomto množstve. Ak chcete znížiť intenzitu chuti, určite odporúčam pridať vodu. Ak sa však chystáte neskôr cvičiť a nechcete piť veľa vody, pokojne použite napríklad len 150 ml.

Nakopávač sa veľmi dobre rozpúšťa aj bez šejkra, takže ak ho pijete pred odchodom do posilňovne, nemusíte špiniť šejker a stačí použiť obyčajný pohár a lyžičku.

Nutrend N1 - príprava
Nech použijete akékoľvek množstvo vody, N1 bude chutiť dobre.

 

Kúpte za najlepšiu cenu

Príjemná chuť

Z chuťového hľadiska predstavuje N1 veľmi dobrý kompromis medzi horkými a intenzívne chutiacimi nakopávačmi a presladenými umelými prísadami. Grapefruitový variant, ktorý som vyskúšala, bol veľmi osviežujúci, mal len minimálnu chemickú príchuť a dal by sa prirovnať napríklad k šumivým multivitamínom dostupným v niektorých supermarketoch.

Okrem toho je chuť N1 dobrá v akomkoľvek množstve vody, dá sa bez problémov piť v 100 ml alebo v jednom litri, kedy je chuť samozrejme ťažšie rozpoznateľná, ale stále je grapefruit celkom znateľný.

Nutrend N1 - príjemná chuť
Chuťovo je N1 naozaj dobrým doplnkom, na ktorý sa budete zakaždým tešiť.

Spoľahlivý účinok

Keby som povedal, že N1 je najlepší kopák, aký som kedy vyskúšal, klamal by som. Na druhej strane, svoj účinok predtréningového doplnku vykonal viac ako primerane, pretože ste si naozaj všimli lepšie prekrvenie svalov a samozrejme oveľa lepšiu koncentráciu na tréning, vyššie potenie a neskorší nástup únavy. Takže moje očakávania N1 rozhodne splnil.

Nutrend N1 - spoľahlivý účinok
Efekt N1 nekonkuruje tým najlepším, ale svoj efekt plní veľmi solídne.

Cenovo vychádza N1 naozaj veľmi dobre

Pokiaľ ide o cenu N1 pre-workout, musím otvorene priznať, že som bol opäť príjemne prekvapený. Za celé balenie, ktoré má 510 g, zaplatíte 560 Kč, čo zodpovedá cene 19 Kč za jednu 17 g dávku.

Vzhľadom na to, že niektoré konkurenčné produkty stoja niekoľkonásobne viac, je to naozaj veľmi príjemná cena. N1 je preto naozaj vhodný pre študentov alebo rekreačných cvičencov, ktorí jednoducho nepotrebujú najvyššiu kvalitu, pretože ich tréning nedosahuje takú vysokú intenzitu.

Cenová tabuľka pre Nutrend N1
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 29,60
Cena:  € 31,35
Cena:  € 32,00

Nutrend N1 - cena
Devätnásť korún za dávku je veľmi dobrá cena, vďaka ktorej si ju budú môcť dovoliť aj študenti.

Záverečné hodnotenie

N1 je tak dobrý doplnok, že sme ho bez váhania zaradili do našej desať najlepších doplnkov pred tréningom. Stále nedosahuje úroveň tých najlepších, ale jej účinok je veľmi solídny a za cenu, ktorá poteší aj mnohých študentov. Ak teda máte obmedzený rozpočet, Nutrend N1 je veľmi dobrou voľbou, s ktorou neurobíte chybu.

Skvelé porovnanie nakopávačov pre posilňovňu (video):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.