Powerlogy BIO Nougat Cream: keď vám záleží na kvalite [recenzia]

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Na trhu sú desiatky arašidových masiel a pravidelne pribúdajú ďalšie, takže len ťažko môžeme aktualizovať náš rebríček najlepších arašidových masiel na trhu. Napriek tomu nás v tomto preplnenom segmente z času na čas zaujme nejaký produkt. A jedným z nich bol BIO nugátový krém od spoločnosti Powerlogy, ktorý sa pýši tým, že je 100 % organický

Ale ako chutí aj maslo? Má skutočne čo ponúknuť oproti lacnejším možnostiam? A kde ho odporúčame kúpiť? Práve o tom bude naša dnešná recenzia

BIO Nougat Cream
Publikované: 31. októbra 2021
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Maslá, krémy
Chuť
10.0/10
Konzistentnosť
9.0/10
Stráviteľnosť
10.0/10
Zložky
10.0/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnotenie
9.4
z 10 bodov
Najlepšiu cenu pre Nugátový krém: keď vám záleží na kvalite [recenzia] nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Zloženie sa nedá vôbec vyčítať

Prvá z vecí, ktorá nás na BIO nugátovom kréme zaujala a pre ktorú sme sa rozhodli vyskúšať ho aj my, boli prvotriedne ingrediencie. Celých 60 % výrobku tvoria lieskové orechy z Talianska. Tieto maslá majú certifikát BIO a v ich chuti a vôni je naozaj vidieť rozdiel - zatiaľ čo niektoré maslá sú dosť nevýrazné a chutia dosť mdlo, nugátový krém bol neuveriteľne bohatý a zároveň jemný. Okrem spomínaných lieskových orieškov obsahuje maslo aj trstinový cukor, kakaový prášok a kakaovú hmotu - všetko v bio kvalite. Takejto skladbe jednoducho nemôžeme nič vyčítať, pretože neobsahuje vôbec nič zlé. Jednoduché cukry tvoria 23 gramov zo 100 gramov masla, ale čo si budeme hovoriť, nesladené maslo by nechutilo ani zďaleka tak dobre. A stále obsahuje oveľa menej cukru ako mnohé komerčne vyrábané výrobky zo supermarketov

Orechovému maslu od spoločnosti Powerlogy sa dá len ťažko konkurovať jeho zložením

Chuťovo bolo maslo úplná bomba

Pri pohľade na názov výrobku som si myslel, že je to ďalší lákavý názov, ale v skutočnosti nemá nič spoločné s chuťou. Preto som bola veľmi prekvapená, keď som maslo naložila a ono skutočne voňalo a chutilo ako nugát. Človek nemohol uveriť, že v zložení je tak málo ingrediencií a žiadny palmový olej alebo iné prísady, ktoré často zlepšujú chuť alebo konzistenciu. Každopádne, po ochutnaní som tomuto maslu úplne podľahla. Má plnú, ale neuveriteľne vyváženú chuť, na ktorej je najlepšie to, že je úplne prirodzená a nemá žiadne náznaky rôznych nežiaducich príchutí, ktoré ja osobne vnímam napríklad v Nutelle. Snáď jediné, čo ma trochu rušilo, boli celé kúsky orechov, ktoré sú trochu rušivé, keď si nugátový krém natriete napríklad na chlieb alebo palacinky. Každopádne to nebolo nič, čo by sa nedalo vydržať, a celý produkt na mňa pôsobil naozaj dobre, takže sa k nemu v budúcnosti určite rada vrátim

Chuťovo si ju úplne zamilujete. Rovnako ako my

Maslo je cenovo drahšie, ale určite stojí za vyskúšanie

Cenovo vyjde maslo dosť draho, to musíme priznať celkom úprimne. Zatiaľ čo niektoré z našich masiel rebríčky stojí menej ako 5 euro, maslo Powerlogy je dvojnásobok. Keďže však nejde o horšie zložky, ale o kvalitné suroviny, nevadí nám vyššia cena. Chápeme, že tento výrobok pravdepodobne nebude vyhovovať každému a študenti, ktorí si väčšinu jedál musia platiť zo svojich brigád, pravdepodobne nebudú mať na takéto maslá dostatočný rozpočet. Stále však veríme, že si tento produkt nájde svojich zákazníkov. A úprimne povedané, ak chcete produkt najvyššej možnej kvality, ťažko nájdete niečo lepšie. K BIO nugátovému krému sa určite vrátime a radi si ho objednáme znova

Najlepšiu cenu pre Nugátový krém: keď vám záleží na kvalite [recenzia] nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Odporúčame BIO nugátový krém alebo nie?

Na záver zostáva zhrnúť naše celkové dojmy z tohto produktu. BIO nugátový krém patrí medzi drahšie maslá, čo môže byť pre mnohých ľudí prekážkou. Ak však vezmete do úvahy, že je vyrobený výlučne z BIO zložiek a neobsahuje absolútne žiadne kontroverzné alebo nevhodné zložky, niet sa čoho obávať. A ako bonus chutí úžasne - verte či nie, rozdiel oproti lacnejším maslám je naozaj badateľný.A už len preto ho odporúčame vyskúšať.

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.