Suprex Fat Burn - ideálny spaľovač tukov na ceste k vysnívanej postave? (Recenzia)

Posledná úprava: 22. júla 2021

Hoci spaľovače tuku určite nie sú zázračným doplnkom, ktorý dokáže spáliť niekoľko kilogramov tuku z brucha za niekoľko dní, majú svoje opodstatnenie v období diéty.

Keď sme nedávno začali testovať doplnky stravy od spoločnosti Suprex, ich spaľovač tukov nás zaujal na prvý pohľad, a tak sme sa rozhodli vyskúšať ho tiež. Ale ako to fungovalo u nás? Koľko tabliet sme použili, aby sme pocítili účinok? Stojí to za vyššiu cenu? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovieme v dnešnej recenzii.

Suprex Fat Burn
Publikované: 13. marca 2020
Upravené: 22. júla 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Spaľovače tukov
Zložky
8.3/10
Účinok
7.7/10
Cena
7.3/10
Dávkovanie
8.9/10
Vstrebateľnosť
9.6/10
Celkové hodnotenie
8.4
z 10 bodov

Najlepšiu cenu pre Suprex Fat Burn nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Na úvod treba pripomenúť, že Suprex Fat Burner sa veľmi dobre umiestnil aj v našom porovnaní najvýkonnejších spaľovačov tukov pre tento rok, takže ak vás viac ako samotné hodnotenie zaujíma porovnanie s konkurenciou, určite sa na tento rebríček pozrite.

Zložky, ktoré stále nedosahujú úroveň tých najlepších

Keďže zložky sú najdôležitejším aspektom každého doplnku, pozrieme sa na ne ako prvé. Bol som úprimne príjemne prekvapený Suprex Fat Burner, pretože obsahuje niekoľko zložiek, ktoré nenájdete nikde inde. Spektrum účinných látok vyzerá konkrétne takto:

  • 500 mg zeleného čaju, ktorý prispieva k normálnej funkcii metabolizmu a tiež pomáha pri oxidácii tukov, čo je veľmi žiaduce v období diéty.
  • 240 mg wakame, čo je veľmi dobrý antioxidant, ktorý okrem iného prispieva k normálnemu fungovaniu metabolizmu.
  • 200 mg kofeínu, ktorý zohráva významnú úlohu v procese termogenézy, čím prispieva k správnemu spaľovaniu tukov.
  • 100 mg borovice, ktorá je veľmi dobrým zdrojom pycnogenolu, veľmi účinnej látky, ktorá zabezpečuje lepšiu premenu arginínu na oxid dusnatý, čím napomáha krvnému obehu.
  • 75 mg zázvoru, ktorý je známy ako jeden z najlepších antioxidantov. Okrem toho podporuje trávenie, zlepšuje imunitný systém a dýchací systém.
  • 20 mg kapsaicínu, čo je ďalšia látka zodpovedná za termogenézu. Ide o extrakt z pálivej papriky, ktorý okrem spomínanej podpory termogenézy znižuje aj chuť do jedla, čo je v diéte mimoriadne žiaduce.
  • 10 mg synefrínu, extraktu z horkého pomaranča, ktorý má skvelú schopnosť urýchľovať metabolizmus.
  • 10 mg piperínu, ktorý je známy svojou schopnosťou zvyšovať vstrebávanie ostatných zložiek tohto produktu na dosiahnutie maximálneho účinku.

Na druhej strane Suprex stále prehráva s najlepšími doplnkami na trhu, kam zaraďujem napríklad spaľovače Grenade, pretože tie majú oveľa nabitejší vzorec. Namiesto 8 látok ponúka Black Ops 13, čo je výrazný rozdiel.

Takže ak by bol Suprex obohatený napríklad o nejaké vitamíny a minerály na spaľovanie tukov, určite by som zloženie hodnotil lepšie. Napriek tomu je viac než dostatočná.

Zloženie Suprex Fat Burn
Hoci na najlepšie horáky stráca, čo sa týka množstva látok, vybrané suroviny sú veľmi originálne a funkčné.

Najlepšiu cenu pre Suprex Fat Burn nájdete na Heureka.sk
Skontrolujte cenu

Účinok pocítite až po dvoch kapsulách

Účinok, ktorý som pociťoval pri užívaní, bol viazaný na množstvo kapsúl, ktoré som užil. Keď som si vzal jednu kapsulu asi pol hodiny pred tréningom, nezaznamenal som žiadny rozdiel. Preto som musel zvýšiť dávkovanie a použiť dve, v niektorých prípadoch dokonca tri kapsuly.

Potom som si všimol zvýšené potenie a menšiu chuť do jedla počas dňa, čo pre mňa nebolo úplne žiaduce, pretože sa nesnažím spaľovať tuk. Pri diéte však túto funkciu určite oceníte. Vzal som si dve až tri kapsule zhruba tridsať minút pred tréning om a po každej som ich zapil veľkým množstvom vody.

Suprex Fat Burn Effect
Ak si myslíte, že vám bude stačiť jedna kapsula, mýlite sa. Ale pri dvoch je efekt veľmi dobrý.

Za vyššiu cenu to pravdepodobne nestojí

Dve kapsule, ktoré podľa mojich skúseností považujem za najnižšiu možnú dávku, vás pri kúpe bez zľavovej akcie vyjdú na 12 libier, čo je cena opäť porovnateľná napríklad s Grenade Black Ops, s ktorým boli moje skúsenosti určite o niečo lepšie. Fat Burner by som určite odporučil každému, kto chce vyskúšať nové a netradičné látky. Ak však hľadáte optimálny pomer ceny a kvality, odporúčam vám poobzerať sa inde.

Suprex Fat Burn cena
12 Kč za dávku je v prípade spaľovača tukov naozaj dosť veľa.

Záverečné hodnotenie

Spoločnosť Suprex dokázala vytvoriť ďalší produkt, ktorý má určite zmysel a ponúka veľmi originálne látky, na ktoré vaše telo určite nebude zvyknuté a bude fungovať. Na druhej strane, v tejto kategórii nájdete aj účinnejšie doplnky, takže ak chcete získať najlepší účinok za čo najmenej peňazí, určite sa skúste pozrieť viac do nášho rebríčkapre ktoré sme nezávisle otestovali niekoľko doplnkov a vybrali tie, ktoré nám najlepšie vyhovovali.

TIP: Pozrite si najlepšie horáky na rok 2022!

Veľký test doplnkov Suprex (VIDEO):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.