FA Xtreme Napalm: Mimoriadne účinný kopák za skvelú cenu (Recenzia)

Posledná úprava: 22. júla 2021

Spĺňa Xtreme Napalm Pre-Contest všetky dôležité požiadavky predtréningového stimulantu? Dostanete za cenu tohto stimulantu naozaj to, čo potrebujete na tréning? Zistite to v tejto recenzii.

FA Xtreme Napalm
Publikované: 4. novembra 2017
Upravené: 22. júla 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
9.6/10
Rozpustnosť
9.9/10
Účinnosť
9.5/10
Zložky
9.8/10
Cena
9.9/10
Celkové hodnotenie
9.7
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre FA Xtreme Napalm
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Nikdy som sa nestretol s doplnkom pred tréningom, ktorý by mal takú pozitívnu spätnú väzbu ako Xtreme Napalm Pre Contest.

Aj ako zarytý fanúšik doplnkov USA som dlho neodolal a rozhodol som sa to vyskúšať.

Hneď na začiatku musím priznať, že Napalm ma svojimi účinkami doslova odpálil a bol som s ním úplne spokojný po celý čas užívania!

-

Maximálna koncentrácia účinných látok

Napalm rozhodne nepatrí k tým doplnkom, ktoré za svojím krásnym a drsne vyzerajúcim obalom skrývajú len niekoľko miligramov kofeínu, štipku arginínu a zvyškové množstvo beta alanínu. Naopak.

Napalm je doslova nabitý účinnými látkami - jedna dávka má 5,6 g a nájdete v nej 4,7 g látok, ktoré prispievajú ku kvalite vášho tréningu a maximálnemu napumpovaniu. Pozrime sa na ne konkrétne:

  • 2000 mg beta alanínu pre mierny pocit pálenia v končatinách, lepšiu svalovú vytrvalosť a silu
  • 1000 mg AKG arginínu pre lepšiu produkciu oxidu dusnatého a maximálnu produkciu hormónov počas tréningu
  • 750 mg citrulín malátu pre maximálny prietok krvi svalmi a vysokú hladinu arginínu v tele
  • 500 mg taurínu na udržanie sústredenia a bdelosti počas tréningu
  • 200 mg kofeínu pre maximálnu koncentráciu na tréning, lepšie potenie a správne fungovanie metabolizmu
  • 100 mg glukuronolaktónu pre vyššiu rýchlosť reakcií, lepšiu koncentráciu a lepšiu pamäť
  • 10 mg sodíka na kontrolu svalových kontrakcií a udržiavanie normálneho srdcového rytmu
  • 25 mg hydrolyzovaného kassiénu pre dobrú inzulínovú odpoveď
  • 100 mg vitamínu C na dlhšie udržanie prietoku krvi vo svaloch
  • 10 mg niacínu pre lepšiu pohyblivosť kĺbov počas cvičenia
  • 4 mg vitamínu B6 pre správny metabolizmus sacharidov a bielkovín
  • 5 µg vitamínu B12 pre správnu syntézu energie ATP
  • 27,5 µg selénu pre správny metabolizmus tukov

Kompletné zloženie

Brutálne čerpanie

To, že Napalm je skutočne špičkový predtréningový produkt, spoznáte najlepšie podľa skutočne brutálnej pumpy, ktorú pocítite od prvej sady až do konca tréningu.

V porovnaní s doplnkami ako Agrezz neobsahuje veľa beta alanínu, takže nebudete cítiť žiadne extrémne (niekedy nepríjemné) pálenie v končatinách.

Je však dôležité poznamenať, že brnenie uší rozhodne nie je znakom kvalitného predtréningu. Napalm mi priniesol maximálnu koncentráciu, brutálne napumpovanie a pri pravidelnom užívaní mám dokonca väčšiu výdrž.

Cenová tabuľka pre FA Xtreme Napalm
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

7 skvelých chutí

Napalm rozhodne nepatrí k tým doplnkom, ktoré sa dodávajú v jednej alebo dvoch nechutne horkých, zvracanie vyvolávajúcich variantoch, keď sa dávkujú do šejkra.

K dispozícii je v siedmich dokonale vyvážených príchutiach - čerešňa a jablko, hruška a kiwi, pomaranč, čučoriedka, citrón a limetka, citrón a mojito a exotická.

Práve posledná spomínaná príchuť sa mi páčila najviac zo všetkých. Najmä počas horúcich letných dní ma jeho príjemne osviežujúca chuť dokonale naladí na tréning

-

Úžasný pomer cena/výkon

Takmer denne sa stretávam s názorom, že čím je nakopávačka drahšia, tým je kvalitnejšia a účinnejšia.

Súťaž Xtreme Napalm Pro Contest to však úplne vyvracia. Za menej ako 600 Kč dostanete približne 90 dávok tohto skvelého nakopávača. Po vydelení týchto dvoch čísel dostaneme cenu nižšiu ako 7 Kč za dávku.

V porovnaní s konkurenčnými predtréningovkami je to až komicky nízke množstvo. Ak teda hľadáte ideálny predtréningový stimulant a nemáte neobmedzené finančné možnosti, Napalm je najideálnejšou voľbou.

Cenová tabuľka pre FA Xtreme Napalm
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Celkové hodnotenie

Napriek všetkým svojim vlastnostiam sa Napalm stále nemôže rovnať stimulantom ako Agrezz. Je však dôležité poznamenať, že cena Napalmu je mnohonásobne nižšia a ani po 50. dávke mi neprestala fungovať.

Ak sa teda nepripravujete na žiadnu súťaž a vaše finančné možnosti sú obmedzené, Napalm je najlepšou voľbou, pretože stokrát pokryje potreby bežného cvičenca.

-

Skvelé porovnanie nakopávačov pre posilňovňu (video):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.