PeptiBeef® je hydrolyzovaná hovädzia bielkovina - izolát značky HydroBEEF® (hydrolyzované hovädzie peptidy), ktorý obsahuje mäsové (približne 25 %) a kostrové (približne 75 %) bielkoviny. Tento ...viac
PeptiBeef® je hydrolyzovaná hovädzia bielkovina - izolát značky HydroBEEF® (hydrolyzované hovädzie peptidy), ktorý obsahuje mäsové (približne 25 %) a kostrové (približne 75 %) bielkoviny. Tento výrobok má najvyšší podiel mäsových bielkovín spomedzi všetkých výrobkov z hovädzieho mäsa na trhu. Proteín je hydrolyzovaný, t. j. vzniknuté peptidy sú veľmi rýchlo stráviteľné a rýchlo využiteľné v ľudskom tele. Približne 15 % peptidov HydroBEEF® má molekulovú hmotnosť 6000 Da, 55 % 3000 Da a 30 % 500 Da alebo menej, čo sú veľmi krátke (vysoko cenené v športovej výžive) peptidy s mimoriadne dobrou vstrebateľnosťou a dostupnosťou.
Po zmiešaní sa vytvorí penový koktail. PeptiBeef® obsahuje 91 % hydrolyzovaných izolovaných hovädzích bielkovín s minimálnym obsahom tuku. Okrem toho sa pridávajú enzýmy bromelaín a papaín na ideálne využitie bielkovín a ich zabudovanie do svalovej hmoty. PeptiBeef® je tiež sladený sladidlom z rastliny stévia. Príjem PeptiBeef® prispieva k rastu svalovej hmoty a k jej udržaniu v situáciách, keď je ohrozená katabolizmom.
Ako správne pripraviť hydrolyzovaný proteínový izolát PeptiBeef®?
Pri pretrepávaní PeptiBeef® vzniká typická šejkrovitá konzistencia s hustou penou a s prípravou je potrebné sa "pohrať". Hovädzí proteínový izolát sa správa inak ako instantný srvátkový proteín a na prípravu nápoja odporúčame viac pretrepávať, kým sa proteínový prášok nerozpustí a nevytvorí krém s veľmi príjemnou konzistenciou.
Ako prebieha proces sušenia rozprašovaním pri výrobe izolátu hovädzieho proteínu?
Proces prebieha pri presne definovanej stabilnej teplote a vlhkosti, ktorú udržiava vysoko výkonný a špeciálny odvlhčovač. Po prechode cez dýzy, ktoré vytvárajú rozprašovací efekt vo fluidnom lôžku a rozprašovacej sušičke pomocou silnej odstredivej sily, sa bielkovinový vývar zbaví vody. Vznikne tak úplne suchý, nelepivý prášok, ktorý sa nazýva sprejovo sušený vývar. Ten sa potom hydrolyzuje (štiepi na peptidy), čím sa získa vysoko stráviteľný a použiteľný HydroBEEF®.
Aké sú výživové hodnoty sprejovo sušeného hovädzieho izolátu v rade BEEF Extrifit?
Tento úplne prírodný hydrolyzovaný proteínový izolát si zachováva všetky cenné zložky. Kvalita hovädzích bielkovín, vitamínov a minerálov. Konečná surovina v doplnku obsahuje 97 % bielkovín, len 1,9 % tuku a 0 % cukrov. Tento 97 % hovädzí proteínový izolát je preto ideálnym doplnkom výživy v kulturistike, ktorého doplnením získate štepené izolované bielkoviny na rast svalov a zároveň nespotrebujete takmer žiadny tuk.
Základné vlastnosti produktu:
Odporúčané dávkovanie:
Upozornenie : Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C, starostlivo uzavreté. Spotrebujte do troch mesiacov po otvorení. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným svetlom. Neobsahuje žiadne dopingové látky. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.