Vegánsky proteín od Reflex Nutrition s kompletným spektrom aminokyselín Bez preháňania ho možno označiť za plnohodnotný "prírodný" produkt obsahujúci všetky esenciálne aminokyseliny, určený na ...viac
Bez preháňania ho možno označiť za plnohodnotný "prírodný" produkt obsahujúci všetky esenciálne aminokyseliny, určený na podporu rastu svalovej hmoty. Vegánsky proteín ponúka úplne kompletné spektrum aminokyselín rovnako ako srvátkový alebo vaječný proteín, ale je z rastlinného zdroja a neobsahuje sóju, bez použitia "umelých" prísad alebo agresívnych metód spracovania, ktoré môžu narušiť konečnú štruktúru bielkovín
Vegánsky proteín sa vyrába patentovanou technológiou, ktorá zaručuje nielen vysokú bioaktivitu použitých bielkovín = minimálnu denaturáciu, ale je aj 100 % šetrná k životnému prostrediu. Základom Vegan Protein sú bielkoviny špeciálnej odrody hrachu (Pisum Sativum) pestovanej v severnej Európe. Na extrakciu bielkovín sa používa len voda bez použitia chemikálií. Výsledkom je instantný prášok s dokonalou chuťou a stráviteľnosťou, ktorý znesie porovnanie s najlepšími zdrojmi aminokyselín, ako sú srvátkové a vaječné bielkoviny. Proteín Vagan ponúka 98 % stráviteľnosť a 95 % aminokyselín!
Dôležité aminokyseliny s rozvetveným reťazcom BCAA: L-leucín, L-izoleucín a L-valín, ktoré sú zodpovedné za budovanie a ochranu svalovej hmoty, sú vo Vegan Proteine bohato zastúpené. Vegánsky proteín obsahuje viac BCAA ako najkvalitnejší vaječný proteín! Vegánsky proteín navyše obsahuje DVOJNÁSOBNÉ množstvo arginínu, ktorý je zodpovedný za stimuláciu rastového hormónu a oxidu dusnatého (NO), v porovnaní so srvátkovým a vaječným proteínom! To isté platí pre glutamín, ktorého vegánsky proteín obsahuje opäť viac ako dva vyššie uvedené zdroje. Vďaka vynikajúcemu profilu aminokyselín je vegánsky proteín jedným z najlepších prírodných zdrojov!
V súčasnosti je na trhu pomerne veľa bielkovinových produktov rastlinného pôvodu, najmä sója. Sója má však vysoké riziko obsahu aflatoxínov (plesní), ďalším faktorom sú už spomínané genetické modifikácie a nedostatok esenciálnej aminokyseliny metionínu. Niektorí výrobcovia ponúkajú aj hrachové bielkoviny, ale nejasného pôvodu a bez uvedenia technológie spracovania. Preto neprehliadnite, že hrachový proteín (Pisum Sativum) obsiahnutý vo Vegan Protein ponúka jeden z najčistejších, ekologicky najšetrnejších proteínov na svete, a to bez zvyškov umelých hnojív a iných nežiaducich zložiek!
Stévia je špecifický druh rastliny, ktorá sa už stovky rokov používa ako prírodné sladidlo. Stévia bola známa už začiatkom 20. rokov 20. storočia v Južnej Amerike a používala sa aj v prírodnej medicíne (na pálenie záhy, cukrovku, ako ústna voda)
Ďalším veľkým rozdielom je, že Vegan Protein obsahuje tráviace enzýmy Digezyme® a probiotické kultúry LactoSpore® (podobné živým jogurtom), čo inými slovami znamená, že spolu s týmto proteínom konzumujete dva ďalšie doplnky zamerané na podporu špičkovej kondície a zdravia tela
Vegánsky proteín je vyrobený zo 100 % zelenej energie
Vegan Protein sa vyrába na zelených linkách spoločnosti Reflex Nutrition v súlade s normami kvality ISO9001 a každá šarža sa testuje na skutočný obsah bielkovín, ako je to dobrým zvykom pri všetkých proteínových výrobkoch spoločnosti Reflex Nutrition. Určite vás poteší aj to, že Vegan Protein je vyrobený zo 100 % zelenej energie.
84x 25g | 100g | 25g |
Energetické hodnoty | 1.562kj / 370kcal | 390kj / 92kcal |
Proteín | 74g | 18.5g |
Sacharidy | 4,1g | 1.0g |
Z toho cukry | 1,4g | 0.4g |
Tuk | 5,6g | 1.4g |
Z toho nasýtené tuky | 2,7g | 0.7g |
Z toho mononenasýtené tuky | 1.7g | 0.4g |
Z toho polynenasýtené tuky | 1.0g | 0.3g |
Vlákno | 3.4g | 0.9g |
Sodík | 1.3g | 0.3g |
Digezyme (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza) | 160 mg | 40 mg |
probiotické kultúry LactoSpore | 200.000.000 | 50.000.000 |
Hrachový proteín (Pisum Sativum), prírodné farbivo (kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (len príchuť čokoláda), betanín (len príchuť jahoda), beta-karotén (len príchuť ovocná zmes), aroma, plnidlo (korboxymetylcelulóza), prírodné sladidlo (stévia), Digezyme tráviace enzýmy (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), probiotické kultúry LactoSpore.
Vezmite 2 odmerky ( približne 25 g ) s 300 ml vody premiešanej šejkrom