Maslo ghí je prirodzene bezlepkové a vďaka nulovému obsahu laktózy je vhodné aj pre tých, ktorí majú problémy s intoleranciou mliečnych bielkovín. Maslo ghí ...viac
Maslo ghí je prirodzene bezlepkové a vďaka nulovému obsahu laktózy je vhodné aj pre tých, ktorí majú problémy s intoleranciou mliečnych bielkovín. Maslo ghí je obzvlášť cenené, pretože má vyšší bod dymivosti a pri vyprážaní neprodukuje nestráviteľné toxické látky ako tuky s nižším bodom dymivosti. Znižuje hladinu cholesterolu, pomáha odbúravať telesný tuk a podporuje rast svalov. Ghee je tuk, ktorý obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov, a preto je čoraz obľúbenejší! Neobsahuje laktózu (laboratórny výsledok), kazeín a prirodzene neobsahuje lepok.
| v 100 ml | |
| Energetická hodnota | 3693 kJ |
| 882 kcal | |
| Tuky | 99,0 g |
| Z toho nasýti | 65 g |
| Sacharidy | 0 g |
| Z toho cukry | 0 g |
| Proteín | 0 g |
| Soľ | 0 g |
Maslový tuk
Skladujte na suchom a tmavom mieste. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. V porovnaní s maslom sa môže ghí skladovať najmenej šesť mesiacov bez chladenia.