Indiana Jerky sušené maso 100g

Jerky jerky - Jerky, kúsky sušeného mäsa, sú už desaťročia najobľúbenejším mäsovým občerstvením na americkom trhu, pretože obsahujú veľmi málo tuku, kalórií a majú vysoký ...viac

Výrobca: Brand

Kde kúpiť

Bohužiaľ, nepodarilo sa nám nájsť žiadny obchod s týmto produktom.

Popis produktu

Jerky jerky - Jerky, kúsky sušeného mäsa, sú už desaťročia najobľúbenejším mäsovým občerstvením na americkom trhu, pretože obsahujú veľmi málo tuku, kalórií a majú vysoký obsah bielkovín. V USA ho vyhľadávajú ľudia, ktorí žijú aktívne, športovci, poľovníci, cestovatelia, členovia záchranných tímov, príslušníci bojových jednotiek a ďalší. Dehydratácia je starodávna technológia na uchovávanie mäsa, ovocia a iných potravín v dlhodobom stave.

Indiana Jerky: Bohužiaľ, mäso s dusitanmi? (Recenzia)

Túto metódu najviac používali pôvodní obyvatelia Ameriky, ktorí sušili mäso na kameňoch na slnku bez akejkoľvek ďalšej úpravy. Je vedecky dokázané, že metóda sušenia pri konštantnej teplote a správnom technologickom postupe odstraňuje zo suroviny všetky nežiaduce baktérie a zárodky, ako aj šťavy a tuk. Zostane približne ¼ takto upraveného výrobku, ktorý sa ochutí prírodným korením. Tieto sušené mäso sa vyrába len z prísne kontrolovaného mäsa pod vedením odborníkov z Vysokej školy chemicko-technologickej, Katedry konzervovania a spracovania mäsa. V súčasnosti patrí do kategórie občerstvenia, ako sú zemiakové lupienky atď., s tým rozdielom, že sú zdravé a chutné. Použitím 60 g Jerky nahradíte požitie 240 g hovädzieho steaku so všetkými prospešnými výživovými hodnotami. Jerky sa vyrába v mäsokombináte Planá, ktorý ako jeden z prvých v krajine splnil podmienky na spracovanie mäsových výrobkov určených na vstup do EÚ. Vyrába sa preto za dodržania najvyšších hygienických opatrení. Odporúčame ho ako náhradný príjem bielkovín vo forme prijateľnej pre organizmus.

Testovali sme najlepšie sušené mäso na trhu 2024!

Výrobný postup:

  1. Kusy kvalitného mäsa sa zbavia tukových častí a šliach a nakrájajú sa na tenké plátky.
  2. Mäso sa marinuje v "mäsiarstve" podľa tajného receptu.
  3. Potom sa ručne položí na rošty.
  4. Plátky mäsa sa niekoľko hodín sušia pri rôznych teplotách a nakoniec sa prirodzene vyúdia.
  5. Potom nasleduje strojové krájanie a následné váženie na vibračnej váhe, rozdelenie do vriec s pohlcovačom kyslíka a nakoniec zabalenie do ochrannej atmosféry. Nakoniec sušené mäso prejde výstupnou kontrolou a vrecká sa skompletizujú do stojanov a kartónov. Celý proces je pod stálym veterinárnym dohľadom.

Výživové hodnoty:

Výživové hodnoty Hovädzie mäso / bravčové mäso Morčacie mäso / kuracie mäso
Produkt 25g 100g 25g 100g
Energetická hodnota v kJ 254 1015 267 1066
Energetická hodnota v kcal 60 240 63 252
Tuk v g 1 4 1 4
z toho nasýtené v g 0,4 1,6 0,4 1,6
Sacharidy v g 0,25 1 0,25 1
z toho cukry v g 0,025 0,1 0,025 0,1
Bielkoviny v g 12,5 50 13,25 53
Soľ v g - max (prírodný produkt) 1 (0,35) 4 (1,4) 1 (0,35) 4 (1,4)

Zloženie:

Beef Original: mäso, kuchynská soľ, mŕtva morská soľ, cukor, hydrolyzát sójových bielkovín, kvasnicový extrakt, vínny ocot, farbivo: karamel, dextróza, korenie, maltodextrín, cesnak, aróma, údená aróma, konzervačná látka: dusitan sodný.

Hovädzie mäso s korením: mäso, soľ, mŕtva morská soľ, cukor, hydrolyzát sójových bielkovín, kvasnicový extrakt, vínny ocot, farbivo: karamel, dextróza, korenie 0,6 %, maltodextrín, aróma, cesnak, konzervant: dusitan sodný.

Hovädzie Natural: mäso, kuchynská soľ, soľ z mŕtveho mora, hydrolyzát sójových bielkovín, cukor, kvasnicový extrakt, vínny ocot, aróma dymu z tvrdého dreva, farbivo: karamel, konzervačná látka: dusitan sodný.

Naše hodnotenia

Star mask
Priemer: 0.00
Hlasovalo: 0 ľudí

Recenzie/skúsenosti

Máte otázku týkajúcu sa produktu? Alebo chcete len napísať svoje skúsenosti? Pošlite nám recenziu alebo komentár k tomuto produktu.

Podobné produkty