Spoločnosť Extrifit vám prináša ďalší inovatívny produkt vo svojom novom rade výrobkov, a to tak radikálne, že ho môžeme nazvať skôr novým produktom! Výrobok, ktorý ...viac
Spoločnosť Extrifit vám prináša ďalší inovatívny produkt vo svojom novom rade výrobkov, a to tak radikálne, že ho môžeme nazvať skôr novým produktom! Výrobok, ktorý ste poznali ako Hydro Instant, bol vylepšený: má lepšie zloženie, lepšiu konzistenciu a lepšiu chuť a nazýva sa Hydro 77 DH12. A namiesto jednej príchute Hydro Instant vám teraz ponúkame štyri príchute Hydro 77 DH12, a všetky sú veľmi chutné! Ich príjemne sladká chuť je okrem iného spôsobená tým, že výrobok obsahuje sladidlo z rastliny stévia, ktoré je prírodného pôvodu.
Čokoláda | vanilka | jahody | banán | |
---|---|---|---|---|
energetická hodnota | 1661,2 kJ/395,5 kcal | 1669,3 kJ/397,5 kcal | 1660,9 kJ/395,5 kcal | 1667,1 kJ/396,9 kcal |
proteín | 73,2 g | 76,3 g | 74,4 g | 75,1 g |
sacharidy | 8,5 g | 6 g | 7,7 g | 7,4 g |
tuky | 7,7 g | 7,6 g | 7,4 g | 7,4 g |
Čokoládová enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina s hydrolyzačným stupňom DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: beta laktoglobulín 36 %, alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcia srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcia srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou
Vanilkový enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteín so stupňom hydrolýzy DH12 (bielkovinové frakcie: beta-laktoglobulín 36 %, alfa-laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkového proteínu s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkového proteínu s molárnou hmotnosťou
Jahodová enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (bielkovinové frakcie: beta laktoglobulín 36 %, alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou
Banánová enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (bielkovinové frakcie: beta-laktoglobulín 36 %, alfa-laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkovej bielkoviny s molárnou hmotnosťou