Králičia krv - naozaj taký brutálny nakopávač, ako sa hovorí? (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Nikdy som nevidel taký kopák ako Králičia krv. Hoci sme dlho váhali, či ho otestovať, z nášho okolia sa na nás valili pozitívne recenzie, až sme neodolali a rozhodli sa tento nakopávač vyskúšať.

Aké to teda bolo? Oplatí sa do nej investovať? Alebo dobrý marketing neznamená, že tento doplnok je použiteľný? To a oveľa viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Anabolic Horse Králičí Krev
Publikované: 9. júna 2019
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
9.6/10
Rozpustnosť
8.8/10
Účinnosť
9.3/10
Zložky
8.9/10
Cena
8.4/10
Celkové hodnotenie
9.0
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Anabolic Horse Králičí Krev
Obchod
Cena
Odkaz
Cena:  € 25,16

Na začiatku recenzie musím len dodať, že tento doplnok pochádza z dielne Honzu Krasinského, ktorý je veľmi dobrým všestranným silovým športovcom. Pozrime sa teda, aký druh nakopávače vlastne vytvoril.

Dobré zloženie s malým mínusom

Králičia krv je úprimne povedané možno najlepší a najoriginálnejší názov pre predtréningový tréning, ktorý si môžete vybrať. Zloženie však nie je také brutálne. To určite neznamená, že je zlý, z môjho pohľadu len trochu kazí celkový dojem použitie AAKG, ktorý je dnes už dávno prekonaný citrulínom. Zároveň "nahrádza" citrulín, pretože zatiaľ čo účinná dávka citrulínu je približne 5-6 g, Rabbit's Blood obsahuje len 3,15 g. Ale inak je zloženie viac ako dobré, nájdete v ňom osvedčené látky ako beta alanín, taurín, tyrozín, kofeín, synefrín a ďalšie. Za zmienku stojí aj takýto vitamín C, ktorý stimuluje nervový systém a podľa niektorých informácií pomáha udržiavať krvný obeh počas tréningu

Podobne je z môjho pohľadu dobrou voľbou aj použitie DMAE, ktorý ovplyvňuje napríklad prenos neurotransmiterov, produkciu cholínu a acetylcholínu, stimuluje pamäť a koncentráciu a čo je najdôležitejšie, na rozdiel od DMAA nemá žiadne vedľajšie účinky. Rovnako nezvyčajný je aj obsah kapsaicínu, ktorý výrazne napomáha prekrveniu organizmu, stimuluje metabolizmus a znižuje hladinu cukru v krvi

Nakopávač zloženie králičej krvi
Okrem trochu zbytočného obsahu AAKG je zloženie králičej krvi viac ako dobré.

Prvotriedny účinok bez nepríjemného "dohorenia"

Musím povedať, že keď som vyskúšal prvú dávku, bol som veľmi nadšený z Králičej krvi. Rozmiešal som ho v 300 ml vody a vypil asi pol hodiny pred tréningom. Musím povedať, že tento nakopávač sa nedá úplne rozpustiť, pretože niektoré zložky sú nerozpustné a usadzujú sa na dne. Ale to vôbec nebránilo pitiu.

Po chvíli sa dostavilo pálenie uší, ktoré spôsobuje beta alanín, nasledovalo zvýšené potenie a počas tréningu som zažíval nevídané napumpovanie, aj keď to nie je primárnym cieľom môjho tréningu. Rozhodne považujem za pozitívne, že predtréningovka nemala žiadne nepríjemné konce. Po tréningu som si mohol sadnúť príjemne povzbudený na cvičenie a bez najmenších problémov som do dvoch hodín zaspal.

Králičia krv Efekt Nakopávač
Ak hľadáte nakopávač s prémiovým účinkom, Rabbit Blood je naozaj dobrá voľba.

Kúpte za najlepšiu cenu

Pravdepodobne najchutnejší nakopávač na trhu

Na druhej strane, ak stojí za zmienku ešte nejaký pozitívny bod, je to určite chuť. Ak by vás to zaujímalo, hneď spomeniem, že králičia krv nechutí ako krv. Napriek tomu je ťažké prirovnať ho k niečomu známemu. Keď som raz dostal od priateľa dávku American Psychotic, chutila veľmi podobne.

Je tošpecifická chuť, ktorá nie je príliš sladká, ale zároveň veľmi dobre maskuje horkosť niektorých použitých látok. Vôňa vo vás bude dosť možno navždy evokovať rôzne lacné instantné nápoje, ale chuťovo to naozaj nemalo chybu. Nebola presladená a (trochu ironicky pre Králičiu krv) nepôsobila na mňa príliš umelo ani chemicky, skôr ako nejaký džús zriedený vodou

Nakopávač s príchuťou králičej krvi
Hoci farba tohto nakopávaču skutočne pripomína králičiu krv, jeho chuť je úplne iná.

Cena

Ak je okrem použitia AAKG niečo iné, čo kazí môj celkový dojem z králičej krvi, je to relatívne malý počet dávok a cena, ktorá určite odradí mnohých potenciálnych používateľov. Ak si rozpočítate cenu za celý balík, dostanete sa na 30 Kč za dávku.

Aj keď to nie je práve málo, tento nakopávač je stále výrazne lacnejší ako taký Agrezz, ktorý stojí o 12 Kč viac. Na druhej strane existujú aj nakopávače, ktoré stoja o 10 Kč menej. Stručne povedané, voľba je na vás, z môjho pohľadu cena zodpovedá kvalite použitých zložiek a účinkom, ale cena je pre každodenné použitie dosť nadsadená.

Cenová tabuľka pre Anabolic Horse Králičí Krev
Obchod
Cena
Odkaz
Cena:  € 25,16

Záverečné hodnotenie

Čo zostáva povedať na záver? Snáď len to, že tento nakopávač sa Honzovi určite vydaril, hoci má stále svoje chyby. Ako som už raz spomenul, dnes určite nájdete lepšie produkty z hľadiska pomeru cena/kvalita, na druhej strane s týmto doplnkom podporíte priamo Honzu Krasinského a nie nejaké korporácie podnikateľov, ktorí ani netrénujú. Keďže dvadsať dávok v balení je naozaj málo, odporúčam užívať Rabbit Blood len pred ťažkým tréningom, inak vám balenie za 600 dávok vydrží menej ako mesiac

No, to je všetko pre túto recenziu. Ak máte aj vy nejaké skúsenosti s Rabbit Blood, určite sa môžete podeliť o svoje hodnotenie s ostatnými používateľmi v komentároch. Rovnako tak nám môžete v komentároch položiť akékoľvek otázky týkajúce sa tohto doplnku, na ktoré vám vždy radi odpovieme.

o našom časopise
SvetFitness.sk bol, je a vždy bude nezávislým portálom. Odporúčame len tie produkty, ktoré by sme sami používali a investovali do nich. Preto neprijímame žiadne sponzorské dary a nenecháme sa podplácať jednotlivými výrobcami.
Ak si ceníte tieto hodnoty, môžete o našom časopise povedať svojim športovým kamarátom. V našich článkoch a recenziách sa snažíme pokryť všetky oblasti (silový tréning, suplementácia, výživa,...), takže by si v nich mal každý nájsť niečo pre seba.

Skvelé porovnanie nakopávačov pre posilňovňu (video):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.