Tradícia sušenia mäsa siaha až do starovekého Egypta, ale zdokonalili ju severoamerickí Indiáni. Od nich si tento spôsob konzervovania mäsa osvojili lovci a kovboji na ...viac
Tradícia sušenia mäsa siaha až do starovekého Egypta, ale zdokonalili ju severoamerickí Indiáni. Od nich si tento spôsob konzervovania mäsa osvojili lovci a kovboji na celom Divokom západe. Sušené mäso, ktoré si zachovalo maximálne množstvo energie pri minimálnej hmotnosti, im totiž uľahčovalo život na dlhých cestách.
Zoradili sme najlepšie sušené mäso, ktoré je v súčasnosti na trhu!
V súčasnosti zostáva princíp rovnaký, ale vďaka moderným technologickým postupom vám môžeme ponúknuť rôzne príchute podľa vašej chuti.
sušené hovädzie mäso (82,9 %) soľ, (3,2 %), repkový olej, alkoholový ocot, zvlhčovadlo: glycerol, cibuľa, cesnak, zmes korenín, prírodná aróma, kvasnicový extrakt.
Energetická hodnota 1067 kJ/255 kcal
|
Výživové údaje
|
100 g
|
| Tuky | 5,8 g |
| z ktorých sa nasýti | 3 g |
| Sacharidy | 10 g |
| z toho cukry |
0,1 g
|
| Proteín | 40 g |
| Soľ | 3,2 g |