Stravovanie

11 najlepších obchodov so zdravou výživou a biopotravinami

Ak ste si prečítali tento článok, pravdepodobne patríte medzi fanúšikov zdravej výživy, ktorí radi nakupujú produkty online.

Viete však, ktoré e-shopy sú najlepšie?

 

 

Kde za dopravu nezaplatíte viac ako za objednávku a kde majú najväčší výber? V nasledujúcom článku nájdete odpovede na všetky dôležité otázky týkajúce sa nakupovania, pretože vám prinášame 7 najlepších e-shopov so zdravou výživou a biopotravinami.

ProZdravi.cz

ProZdravi.cz - rýchle dodanie, pravidelné špeciálne ponuky a široký sortiment

Na ProZdravi.cz nájdete viac ako 13 tisíc rôznych produktov pre zdravie, imunitu, kĺby a orgány za veľmi výhodné ceny.

Hlavnými výhodami tohto obchodu sú: rýchle dodanie, pravidelné výhodné ponuky a široký sortiment, v ktorom si každý nájde to, čo potrebuje. O kvalite tohto e-shopu svedčí aj to, že ho na Heureka.sk odporúča 95 % všetkých zákazníkov. Pri nákupe nad 1500 Kč máte dopravu zadarmo alebo si môžete objednávku vyzdvihnúť v Prahe alebo v Chrudimi.

Tovar vám môže byť doručený buď spoločnosťou PPL, alebo Českou poštou a na každý nákup dostanete kupón na zľavu 3 %. Ak teda neviete, kde nakúpiť kvalitný tovar za rozumné ceny, skvelou voľbou môže byť práve ProZdravi.cz

CountryLife.cz

CountryLife.cz - prehľadný a štýlový e-shop s výživou najvyššej kvality

Prvá veľkoobchodná spoločnosť Country Life bola založená v roku 1992 a odvtedy funguje celkom spoľahlivo.

E-shop je prehľadný a štýlový a všetok ponúkaný tovar má najvyššiu kvalitu. Môžete si vybrať z množstva biopotravín, prírodnej kozmetiky a ekologickej drogérie. Pri objednávkach nad 1200 Kč máte dopravu zadarmo a môžete si vybrať z troch spôsobov doručenia - DPD, GEIS alebo Uloženka.

O kvalite tohto e-shopu svedčí aj to, že ho na Heureka.sk odporúča 99 % všetkých zákazníkov a získal certifikát "Zlaté overené zákazníkmi". Okrem e-shopu nájdete na webovej stránke aj časopis s množstvom zdravých receptov, ktoré jednoducho musíte vyskúšať.

Kulturistika.com

Bodybuilding.com - obchod so zdravou výživou

Kulturistika.com je e-shop, ktorý si väčšina z vás pravdepodobne obľúbila najmä vďaka jeho širokému repertoáru športovej výživy. Ponúka však oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdá. Okrem iného je to samozrejme aj zdravá výživa, preto tento obchod spomíname v tomto článku.

Môžete si vybrať zo širokej ponuky lahodných orechových krémov, chutných ovsených tyčiniek, bezkalorických sirupov a mnohých ďalších výrobkov. Navyše, ak nakupujete pravidelne, získate najlepšie ceny na trhu. Môžete tiež použiť náš zľavový kód, vďaka ktorému bude tovar ešte lacnejší.

 

Aktin.cz

Aktin.cz je v súčasnosti jedným z najobľúbenejších e-shopov pre športovcov na našom trhu. K jeho obľúbenosti určite prispieva široká ponuka športovej výživy, ktorá zahŕňa množstvo Vilgain, ktorá pochádza priamo z dielne Aktin a často sa objavuje v našich rebríčkoch.

Okrem toho tu však nájdete aj pestrý výber zdravých potravín, ako sú cereálie, zmesi na varenie a pečenie, orechové maslá, sladidlá, orechy, oleje, omáčky, nápoje, skrátka všetko, čo potrebujete pre svoj zdravý životný štýl.

Samotný e-shop vyzerá mimoriadne prehľadne a moderne, takže je prehľadný a intuitívny. Aktin navyše často ponúka zaujímavé zľavy a akcie, s ktorými môžete ušetriť až 50 % na rôznych produktoch. Okrem toho pri nákupe nad 1 300 Kč získate dopravu zadarmo.

Liftea.cz

Liftea.cz - zdravé potraviny, sirupy, mušty a oveľa viac

 

Balkánske špeciality, čokolády, ovocné džemy, sladké a slané dobroty a mnoho ďalšieho. Už sa vám zbiehajú sliny? Potom je pre vás e-shop Liftea.cz tým správnym miestom.

Okrem zdravých potravín tu nájdete aj kozmetiku a drogériový tovar, sirupy, mušty a rôzne výživové doplnky pre zdravie a vitalitu. Základnou myšlienkou tejto spoločnosti je, že príroda by mala pomáhať pri udržiavaní a podpore zdravia, preto čerpá inšpiráciu zo starých herbárov a spája poznatky tradičného bylinkárstva s modernými lekárskymi a farmaceutickými poznatkami.

Vaša objednávka bude doručená do 24 hodín od objednania. Môžete si vybrať doručenie Českou poštou na vami zvolenú adresu alebo na poštu, prípadne si tovar môžete vyzdvihnúť na pošte alebo v Uloženke.

Pilulka.cz

Pilulka je veľmi známa sieť lekární po celej Českej republike a minimálne jednu z nich nájdete prakticky vo všetkých väčších i menších mestách. Okrem voľnopredajných liekov a liekov na predpis tu nájdete široký sortiment kozmetických pomôcok, veterinárnych potrieb pre vašich domácich miláčikov a, samozrejme, aj zdravých potravín.

Na prehľadnom e-shope Pilulka.cz tak nájdete obilniny a rôzne kaše, prísady na varenie a pečenie, prvky bezlepkovej diéty a ďalšie potreby pre udržanie zdravej výživy. E-shop ako taký pôsobí veľmi príjemne a každý sa v ňom ľahko zorientuje.

Tešiť sa môžete aj na pravidelné akcie, zvýhodnené balíčky alebo napríklad dopravu zadarmo pri nákupe nad 999 Kč.

Grizly.cz

Grizly.cz - nakupujte zdravé potraviny a superpotraviny

Internetový obchod Grizly.cz sa zameriava najmä na zdravú výživu. Vyniká vysokou kvalitou svojich výrobkov a najmä najväčším sortimentom na trhu, ktorý zahŕňa zdravú výživu a športovú výživu, ako aj prírodnú kozmetiku. Preto je ich motto "Robíme život zdravším"

Pri nákupe v prehľadnom e-shope Grizly.cz môžete využiť 51% zľavy a dopravu zadarmo pri nákupe nad 1500 Kč. Podľa štatistík Heureka.sk tento e-shop odporúča 93 % zákazníkov a získal certifikát Overené zákazníkmi.

V neposlednom rade je veľkou výhodou snaha e-shopu pristupovať ku každej objednávke individuálne.

Brainmax.cz

BrainMax je mimoriadne populárny výrobca nielen športovej výživy, ale aj kozmetických výrobkov, zdravej výživy a ďalších potrieb nielen pre športovcov. Z ich bohatého portfólia si môžete vybrať orechy, sušené ovocie, kaše, zmesi na varenie a pečenie, ale aj hotové jedlá, dochucovadlá či omáčky.

Ponuka e-shopu BrainMax.cz je naozaj veľmi pestrá, a tak určite oceníte, že všetko si môžete na pár kliknutí vyfiltrovať podľa vopred zadaných požiadaviek a ľahko sa v nej zorientovať. Keď k tomu pripočítate pravidelné zľavy, bonusové akcie a dopravu zadarmo pri objednávke nad 1 500 Kč, získate z online nakupovania skutočnú radosť.

Vitalvibe.eu

Vitalvibe.eu - nakupujte zdravé potraviny v 100% bio kvalite

Ak máte záujem o vysokokvalitné výrobky, ktoré nie sú na trhu úplne bežné, na Vitalvibe. eu ich zaručene nájdete.

Ponúkaný tovar je 100 % ekologický a v bio kvalite a spoločnosť je tiež výhradným distribútorom mnohých popredných svetových značiek. Hlavné výhody tohto internetového obchodu sú: široký a kvalitný sortiment, rýchle dodanie a výhodná cena. O kvalite tohto obchodu svedčí aj to, že 99 % zákazníkov odporúča tento obchod na Heureka.sk.

Jedinou menšou nevýhodou je absencia slovenskej pobočky, a preto musia potenciálni zákazníci zo Slovenska čakať na tovar dlhšie a doprava je oveľa drahšia. Preprava je bezplatná pri objednávkach nad 1300 Kč a môžete si vybrať z 3 dopravcov - GLS, PPL a Česká pošta

TIP: 23 najlepších kníh o fitnes a výžive

FreshBedynky.cz

Fresh Beds je jedným z najlepších e-shopov na nákup kvalitných biopotravín. Ak vám názov tohto obchodu veľa nehovorí, určite poznáte aspoň Sklizeno, ktoré je ich hlavným partnerom.

Nájdete tu všetky základné suroviny každodenného života - ovocie, zeleninu, pečivo, bylinky, mäso a dokonca aj čerstvé ryby. V repertoári Fresh Beds skrátka nájdete presne to, čo potrebuje každý človek, ktorý sa snaží zdravo stravovať. Na jednom mieste, prehľadne a za veľmi rozumnú cenu.

FreshBedynky.cz - skutočné potraviny za rozumnú cenu

 Gymbeam.cz

Dovolíme si tvrdiť, že medzi cvičencami dnes pravdepodobne neexistuje nikto, kto by nepoznal populárny GymBeam. Tento výrobca doplnkov a potravín ponúka kompletný servis pre každého, kto to s cvičením myslí vážne. Okrem zdravých potravín tu nájdete aj tašky, legíny, tričká či spodnú bielizeň so známou značkou GymBeam.

V sekcii zdravých potravín môžete vyskúšať chutné cereálie, arašidové maslá, superpotraviny, hotové jedlá alebo rôzne pochutiny. Navyše pri všetkom, čo je na sklade, sľubuje GymBeam dodanie do 24 hodín od objednania, takže si všetko môžete vychutnať v okamihu.

Samozrejme, na Gymbeam.cz nebudete ochudobnení ani o pravidelné akcie či dopravu zadarmo pri nákupe nad 1 200 Kč. Kvalitu e-shopu len dokresľuje viac ako 6 miliónov spokojných zákazníkov.

Niekoľko ďalších obchodov, v ktorých si môžete kúpiť zdravé potraviny

Nakoniec sme zostavili niekoľko ďalších obchodov, ktoré sme museli vynechať, pretože neponúkajú primárne zdravé potraviny, ale aj športové doplnky alebo iné potraviny.

Dm.cz

Ešte ste nepočuli o tomto e-shope? Niet divu, ide o novo spustený internetový obchod, ktorý ponúka naozaj kvalitné ekologické výrobky za skvelé ceny. Z ponúkaného sortimentu si nepochybne vyberie každý milovník zdravej výživy.

Treba poznamenať, že napriek vysokej kvalite výrobkov je cena veľmi príjemná, čo z tohto e-shopu robí jednu z najlepších možností nákupu zdravých potravín. Za poštovné a balné za jeden balík zaplatíte len 49 Kč a tovar vám bude doručený do 2 až 3 pracovných dní.

Myprotein.cz

Ak sa vám páčia doplnky stravy MyProtein, určite vám odporúčame nakupovať tu aj zdravé potraviny. Nájdete tu naozaj široký sortiment výrobkov za najlepšie ceny. Okrem toho je doprava zadarmo od 1500 Kč

Dúfame, že sme vám v dnešnom článku odporučili niekoľko nových internetových obchodov, o ktorých ste doteraz nevedeli, a uľahčili vám tak nakupovanie zdravých potravín online. Ak sa vám páči nejaký iný e-shop, neváhajte sa oň podeliť s nami a ostatnými čitateľmi v komentároch!

Predchádzajúca epizóda:

 

Prečo nám môžete dôverovať?

Podobné články

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.