Suplementy

7 najlepších obchodov s výživovými doplnkami a doplnkami

Ak ste si prečítali tento článok, pravdepodobne patríte medzi fanúšikov športovej výživy, ktorí radi nakupujú produkty online.

Viete však, ktoré e-shopy sú najlepšie? Kde za dopravu nezaplatíte viac ako za objednávku a kde majú najväčší výber? V nasledujúcom článku nájdete odpovede na všetky dôležité otázky týkajúce sa nakupovania, pretože vám prinášame 7 najlepších e-shopov so športovou výživou a doplnkami.

1. Fitness007.cz

-

Ak hľadáte obchod, ktorý vás úplne ohromí svojou širokou ponukou produktov, Fitness007 je tou správnou voľbou. Ešte sa nám nestalo, že by sme tu nenašli to, čo sme potrebovali.

Nájdete tu nielen množstvo športovej výživy, ale aj zdravú výživu, športové oblečenie, cvičebné pomôcky a rôzne darčekové balíčky. Okrem toho pri prihlásení získate ďalšiu zľavu, a tým aj bezkonkurenčnú cenu. Okrem toho je veľmi príjemným bonusom veľmi príjemná komunikácia zo strany spoločnosti.

Ak ste z Prahy a nechcete si príslušenstvo objednať, môžete navštíviť aj ich kamennú predajňu na Újezdě, kde vám tiež veľmi ochotne poradia s výberom príslušenstva.

TIP: Fitness007.cz pre vás pripravil 3% zľavový kód!

2. Kulturistika.com

shop.bodyburistika.com - Obchod s doplnkami a výživovými doplnkami

Internetový obchod bodyburistika.com ponúka veľmi širokú škálu produktov, prehľadnú webovú stránku a podrobné charakteristiky všetkých ponúkaných produktov. Okrem toho hneď po registrácii automaticky získate cenové zvýhodnenie skupiny B, kde nájdete skutočne najlepšie ceny na trhu. Za dopravu zaplatíte len 49 Kč a pri nákupe nad 1 390 Kč je doprava zadarmo.

O kvalite tohto e-shopu svedčí aj to, že ho odporúča 99 % všetkých zákazníkov na Heureka.sk a získal logo Overené zákazníkmi, ktoré tento portál pravidelne udeľuje len tým najlepším obchodom. My osobne nakupujeme hlavne na tomto serveri a nemôžeme si ho vynachváliť. Za niekoľko dlhých rokov sme nikdy neboli s nákupom nespokojní.

TIP: Kulturistika.com pre vás pripravila 5% zľavový kupón!

3. Aktin.com

-

Tretím obchodom, ktorý z vlastnej skúsenosti určite odporúčame, je Aktin. Okrem prehľadného e-shopu so širokou ponukou produktov určite oceníte rýchle doručenie (vo väčšine prípadov do druhého dňa), časté zľavy, výhodné ponuky a možnosť výberu dvoch rôznych prepravcov - Českej pošty alebo GEIS. Pri nákupe nad 1 500 Kč získate aj dopravu zdarma.

Väčšina z vás určite ocení aj obrovské množstvo recenzií produktov v ponuke Aktin. Ak váhate, ktorá príchuť je ideálna pre určitý doplnok, názory ostatných vám určite pomôžu.

4. Namaximum.cz

-

Keďže sme zástancami nielen kvalitných doplnkov, ale aj doplnkov, ktoré vychádzajú solídne z hľadiska pomeru ceny a kvality, nesmieme vynechať obchod NaMaximum. Kombinuje skvelé ceny a množstvo produktov.

Bohužiaľ, v ich ponuke je toľko doplnkov, že je to kontraproduktívne, pretože je napríklad často veľmi ťažké vnímať rozdiely medzi proteínmi a správne sa orientovať. Môžete si vybrať medzi Českou poštou Express a PPL, ktorá je pri objednávkach nad 2000 Kč zadarmo. Solídne rokovania, rýchle dodanie a kvalitné výrobky overené certifikátmi. Ak nakúpite v NaMaximum, neurobíte chybu.

5. MyProtein.cz

MyProtein.cz - Obchod s výživovými doplnkami a doplnkami stravy

Ak sa vám páčia doplnky značky MyProtein, odporúčame vám kúpiť si ich v oficiálnom internetovom obchode. V e-shope nájdete množstvo doplnkov za bezkonkurenčné ceny. Pravidelné zľavy, včasné dodanie a doprava zdarma od 1500 Kč sú veľkými výhodami.

MyProtein je, podobne ako vyššie spomínaný NaMaximum.cz, lacná značka, a preto ju odporúčame najmä študentom, ktorí nechcú vyhadzovať peniaze za doplnky výživy von oknom. Z hľadiska kvality však určite existujú lepšie doplnky.

TIP: Obchod MyProtein ponúka aj zľavový kupón!

6. BrainMarket.cz

-

BrainMarket.cz je najlepší možný e-shop, ktorý sa špecializuje na netradičné, ale skutočne funkčné doplnky stravy pre výkon, optimalizáciu hormónov, zlepšenie kvality spánku, koncentrácie a mentálnej výkonnosti. Okrem toho nájdete v repertoári tejto spoločnosti rôzne kozmetické prípravky (napríklad značku Natura Siberica), čaje, kávu, superpotraviny a ďalšie produkty. Pri objednávkach nad 1 500 Kč platí doprava zadarmo a môžete si vybrať z troch rôznych dopravcov - Geis, DPD alebo balíkovú službu.

7. Fitness4u.cz

-

Posledný obchod, ktorý určite stojí za zmienku, je Fitness4u.cz. Ponúka bezplatnú dopravu od 1500 libier a navyše, ak nakúpite do 11:00, dostanete tovar na druhý deň. Pri pravidelnom nakupovaní získate vernostnú zľavu a pri nákupe nad 1000 Kč dostanete malý darček zadarmo. Tisíce doplnkov výživy na sklade, prehľadný e-shop s doplnkami výživy, zdravou výživou, oblečením a ďalšími produktmi, to je Fitness4u.cz.

Niekoľko ďalších e-shopov, kde odporúčame športovú výživu kúpiť:

Medzi ďalšie skvelé online obchody, ktoré sa už bohužiaľ nezmestili do prvej sedmičky, patria:

Ronnie.cz

Ďalším e-shopom, v ktorom sa oplatí nakupovať, je Ronnie.cz.

Môžete si vybrať z naozaj širokej ponuky tovaru, pričom drvivá väčšina produktov je skladom a ceny nie sú vôbec vysoké. Ďalšou výhodou sú časté špeciálne ponuky, na ktoré vás e-shop v prípade záujmu upozorní formou newslettera. Okrem toho pri nákupe často dostanete bezplatné testovacie vzorky.

Na Heureka.sk tento obchod odporúča 98 % zákazníkov a získal certifikát Zlatý zákazník overený.

4fitness.cz

Náš článok o najlepších internetových obchodoch s výživovými doplnkami uzatvára 4fitness.cz.

Z vlastnej skúsenosti by sme túto stránku odporučili každému, kto nechce zbytočne míňať peniaze na doplnky, ale zároveň chce kvalitný tovar bez pridaných prísad a plnív. Rovnako ako väčšina e-shopov, aj 4fitness.cz ponúka dopravu zdarma od 1500 Kč.

Páči sa vám nejaký iný e-shop s doplnkami, ktorý sme v našom článku nespomenuli? Dajte nám vedieť v komentároch a inšpirujte nielen nás, ale aj ostatných čitateľov.

Predchádzajúca časť:

Prečo nám môžete dôverovať?

Podobné články

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.