Czech Virus Nano BCAA: Revolučné aminokyseliny alebo vyhodené peniaze? (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Nano BCAA sú podľa mnohých cvičencov najlepšie aminokyseliny s rozvetveným reťazcom na trhu. Preto sme sa rozhodli ich vyskúšať a o výsledky nášho testu sa s vami podelíme v nasledujúcej recenzii.

Sú naozaj také dobré, ako sa hovorí? Oplatí sa do nich investovať, alebo existuje lepšia voľba? Odpovede (nielen) na tieto otázky nájdete v nasledujúcej recenzii.

Czech Virus Nano BCAA
Publikované: 25. júla 2018
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Aminokyseliny, BCAA
Chuť
8.5/10
Rozpustnosť
10.0/10
Vstrebateľnosť
9.8/10
Účinok
8.9/10
Cena
8.2/10
Celkové hodnotenie
9.1
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Czech Virus Nano BCAA
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Na začiatku by som chcel zdôrazniť, že Nano BCAA sa stali veľmi úspešnými v našej najlepší test aminokyselínAk vás teda zaujíma, ako si viedol v porovnaní s konkurenciou, určite navštívte náš rebríček.

Hlavné výhody:

  • Revolučný výrobný proces nazývaný nanotechnológia
  • Vynikajúca vstrebateľnosť
  • Skvelá chuť
  • Obsah aminokyselín je takmer 83 %
  • Neobsahuje žiadne plnidlá ani kontroverzné sladidlá

Testujeme vzorky Nano BCAA

Revolučná forma okamžitých BCAA

Nano BCAA sú vyrobené pomocou revolučnej nanotechnológie. Vďaka tejto technológii výroby sú molekuly produktu dostatočne malé, čo zvyšuje biologickú dostupnosť a využiteľnosť, zaručuje sa rýchla rozpustnosť a maximálna absorpcia.

Na rozdiel od mnohých konkurenčných výrobkov sa získavajú fermentáciou z prírodných zdrojov, takže sú vhodné aj pre vegetariánov a vegánov. Pokiaľ ide o ostatné zložky, nenájdete tu žiadne zvýrazňujúce látky ani nezmyselné spojivá a prísady.

Nano BCAA sú z prírodných zdrojov

Ideálne osvieženie na horúce letné dni

Nano BCAA majú skutočne výnimočnú chuť. Vyskúšala som všetky tri príchute:

  • Ananás (9,6/10), ktorý mi chutil asi najviac, bol príjemne osviežujúci a jeho chuť nebola vôbec umelá ani presladená. Dávam mu 9,6 z 10.
  • Cherry (8,5/10), ktorá chutila oveľa viac umelo, ale stále bola prijateľná. Niektorí recenzenti na iných webových stránkach sa však sťažujú, že sa veľmi rýchlo rozvarí, ale ja som vyskúšal len jednu vzorku, a preto nemôžem posúdiť. Osobne hodnotím čerešňu ako 8,5 z 10.
  • Kyslé jablko (7/10), ktoré nechutilo takmer nič, mi pripadalo mdlé a umelé. Preto mu dávam len 7 bodov z 10.

Bolo premňa úplne ideálne použiť okrem vody aj ľad, aby boli aminokyseliny vychladené a ich chuť ešte lepšie vynikla.

Kúpte za najlepšiu cenu

Príchute Nano BCAA

Kedy a koľko Nano BCAA užívať?

Pokiaľ ide o užívanie Nano BCAA, v jednej dávke stačí 5 g rozmiešaných v 150 - 250 ml vody.

Môžete ich užívať pred tréningom, keď BCAA slúžia na ochranu svalovej hmoty, alebo po tréningu, keď naštartujú syntézu bielkovín a zabezpečia lepšiu regeneráciu. Je možné užívať oboje, ale pre väčšinu športovcov je to zbytočné

náš tip!
Ak v lete dostanete chuť na osviežujúci nápoj, Nano BCAA sú tou najlepšou možnou voľbou. Nielenže skvele chutia, ale zlepšia aj vašu regeneráciu.

Cena zodpovedá účinkom

Čo sa týka ceny, za polkilogramové balenie Nano BCAA zaplatíte 849 Kč, čo je 8,49 Kč za dávku. Hoci je táto cena pomerne vysoká, je dôležité poznamenať, že jej zodpovedá aj kvalita výrobku.

Ak budete Nano BCAA užívať len v jednej dennej dávke (pred alebo po tréningu, v závislosti od vašich požiadaviek), balenie vám vydrží viac ako 3 mesiace. A vždy je lepšie investovať do kvalitnejších doplnkov, ako míňať peniaze na neúčinné. Samozrejme, záleží na tom, či vám to vaše financie dovolia.

Cenová tabuľka pre Czech Virus Nano BCAA
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz

Záverečné hodnotenie

Záverom snáď zostáva povedať len to, že ak chcete maximalizovať regeneráciu, Nano BCAA sú určite dobrou voľbou. Určite je to oveľa lepšia voľba ako investovať do lacnejších, ale nekvalitných a neúčinných alternatív.

Je však dôležité zvážiť, či BCAA vôbec potrebujete. Osobne trénujem šesťkrát týždenne a môj tréning zvyčajne trvá približne dve hodiny, ale nikdy som nepotreboval vetvené aminokyseliny.

Celkové hodnotenie Nano BCAA

Výživové hodnoty Nano BCAA

Obsah BCAA (na 100 g) 82,5 g
z toho L-leucín 41 g
z toho L-izoleucín 21 g
z toho L-Valín 20,5 g
Energetická hodnota na 100 g   289,94 kcal / 1233,07 kJ
Tuky 0,68 g 6,12 / 25,16
- z toho nasýtené 0,00 g 0,00 / 0,00
Sacharidy 4,23 g 16,92 / 71,91
- z toho cukry 0,08 g 0,00 / 0,00
Vlákno 0,00 g 0,00 / 0,00
Bielkoviny (N x 6,25) 61,7 g 246,80 / 1048,90
- organické kyseliny 6,70 g 20,10 / 87,10
Soľ 0,00 g 0,00 / 0,00

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.