Suplementy

Novinka #02: Nutrend Pump s príchuťou žuvačky?

Na trhu sa nedávno objavil nový predtréningový Nutrend PUMP, ktorý pomerne rýchlo zbiera pozitívne recenzie. Okrem toho zaujme aj tým, že ponúka netradičné príchute, ako napríklad Bubble gum alebo Rainbow. Aby sme mohli odpovedať na otázku, či sa túto novinku oplatí sledovať, v krátkosti si ju predstavíme.

Zloženie vyzerá sľubne

Nutrend PUMP obsahuje naozaj pôsobivý zoznam účinných látok. Spomenúť musíme najmä poriadnu dávku L-citrulínu, beta-alanínu, glycerolu, cholínu, tyrozínu či taurínu. Obsiahnuté látky a ich množstvo vyzerajú na prvý pohľad celkom slušne, a tak niet divu, že tento predtréningový produkt zatiaľ získava prevažne pozitívne hodnotenia. Mnohí z vás určite ocenia aj absenciu kofeínu, ktorý je pre niektorých športovcov dôležitou požiadavkou. Bohužiaľ, príchuť bubblegum obsahuje kontroverzné farbivo brilantná modrá, ktoré podľa výskumu na potkanoch môže spôsobovať zhubné nádory. Okrem toho však v podstate nie je zloženiu v tomto bode čo vytknúť.

Zbytočne malé balenie

Výrobca odporúča rozmiešať polovicu odmerky (15 g) v 250 ml vody. Jedno balenie teda obsahuje len 15 dávok, čo naozaj nie je veľa. Na druhej strane, ak si dobre nevyberiete, nestihnete za ten čas získať príliš veľa z jeho chuti. Napriek tomu by sme za praktickejšie považovali o niečo väčšie balenie.

Na prvý pohľad vyzerá Nutrend PUMP ako veľmi vydarený nakopávač, ktorý si určite nájde svojich fanúšikov. Pozornosť dokáže upútať vďaka svojim netradičným príchutiam a vysokým dávkam účinných látok. Či však bude schopný konkurovať osvedčeným produktom, zistíme až časom. Ak hľadáte nový predtréningový produkt, Nutrend PUMP môže byť zaujímavou voľbou.

Netradičné príchute síce stoja za vyskúšanie, ale po stránke zloženia určite nájdete lepšie produkty. Pre inšpiráciu si pozrite napríklad náš rebríček najlepších nakopávačov alebo naše porovnanie najlepších predtréningoviek bez stimulantov.

Prečo nám môžete dôverovať?

Podobné články

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.