Suplementy

Novinka #04: Vilgain Energy Tidbits BIO

Potrebujete rýchlo dodať energiu? Alebo máte len chuť na niečo malé? Vilgain Energy Tidbits BIO, naša dnešná novinka, vám pomôže s oboma. Ide o malé guľôčky zo sušeného ovocia, orechov a semienok, ktoré obsahujú vysoké množstvo výživových hodnôt a sú vyrobené z rôznych ingrediencií.živín, vďaka ktorým ľahko a rýchlo doplníte energiu nielen na dlhej túre, ale aj na ceste do práce. Stojí táto novinka za vyskúšanie?

Jednoduché a kvalitné zloženie

Vilgain Energy Tidbits sú v súčasnosti dostupné v troch príchutiach (ružová a čierna).Čokoláda, Kakao a Pomaranč), pričom každý variant má úplne iné zloženie. Príkladom je príchuť kakao, pretože práve tá pravdepodobne osloví najviac ľudí. Vilgain Energy Tidbits BIO v tomto variante obsahuje len 4 zložky: datle (43,2 %), tekvicové semienka, figy a kakao (10,1 %). V jednoduchosti je krása a to platí najmä pre potraviny. V zložení sa nenachádzajú žiadne zbytočné prísady, ale len kvalitné suroviny, ktoré tam sú z nejakého dôvodu. Jedno balenie (40 g) kakaovej príchute obsahuje 150 kcal, 5,5 g tuku, 19,2 g sacharidov a 4,7 g bielkovín. Osobne musím povedať, že výrobok ma veľmi oslovil svojím zložením a páči sa mi smer, ktorým sa výrobca rozhodol ísť. Musím dodať, že aj ďalšie dve príchute sú zostavené vo veľmi podobnom duchu, hoci obsahujú o jednu alebo dve zložky viac.

Ako používať Energy Tidbits?

Vilgain Energy Tidbits BIO sú skvelé ako rýchle občerstvenie na dlhšie cesty, ale oceníte ich aj v práci, v škole alebo prakticky kdekoľvek inde. Vďaka svojmu kvalitnému zloženiu a vysokému obsahu sušeného ovocia obsahujú dostatok potrebných sacharidov, ktoré vám pomôžu doplniť chýbajúcu energiu.

Na prvý pohľad vyzerajú Vilgain Energy Tidbits BIO naozaj dobre a viem si predstaviť, že si nájdu veľa priaznivcov. Ak hľadáte inšpiráciu na ďalšie rýchle a jednoduché občerstvenie, neprehliadnite naše článok zameraný na najlepšie občerstvenie na turistiku, prípadne našu recenziu tyčiniek Vilgain Energy Bar BIO.

Prečo nám môžete dôverovať?

Podobné články

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.