Mutant Madness: Skvelá predtreningovka [recenzia]

Posledná úprava: 8. marca 2022

Nájsť predtréningovku, ktorá naštartuje tréning a pomôže človeku podať stopercentný výkon, môže byť ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Už ani nespočítam, koľkokrát som si kúpil kopačku, ktorá ma úplne sklamala, pretože som absolútne necítil jej účinok. O to viac si cením produkty, ktoré naozaj fungujú a dokážu ma nakopnúť aj v situáciách, keď som úplne bez energie. Mutant Madness je práve takýto produkt, ktorý som mal možnosť nejaký čas testovať. Dnes sa teda pozrieme, ako sa osvedčil a či stojí za to ho vyskúšať.

Mutant Madness
Publikované: 8. marca 2022
Upravené: 8. marca 2022
Autor recenzie: Sebastián Okruhlica
Kategória: Nakopávače
Chuť
9.0/10
Príprava
8.0/10
Efekt
9.5/10
Zloženie
8.5/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnotenie
8.8
z 10 bodov

 

Cenová tabuľka pre Mutant Madness
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena: € 13
Cena: € 15

Kanadská značka Mutant sa preslávila svojím proteínom Mutant Pro, ktorému sme sa v minulosti venovali v samostatnej recenzii. Vtedy si od nás Mutant vyslúžil pozitívnu recenziu a už teraz môžem prezradiť, že dnešná recenzia bude v podobnom duchu.

Skvelé zloženie postavené na kvalitnom základe

Mutant Madness má celkom solídne zloženie, v ktorom nechýba poriadna dávka beta alanínu, aminokyseliny zodpovednej za pálenie a mravčenie pod kožou, ktorá dokáže poriadne nakopnúť pred tréningom, ale aj L-citrulín, ktorý je zodpovedný za lepšie prekrvenie.

  • 1 250 mg beta alanínu - podporuje výkonnosť a spôsobuje typické pálenie a mravčenie pod kožou
  • 1 000 mg L-citrulín malátu - zlepšuje krvný obeh, podporuje maximálny výkon a znižuje bolesť svalov
  • 666 mg taurínu - pre lepší transport živín do svalov a maximálnu koncentráciu
  • 500 mg L-arginínu - zvyšuje produkciu hormónov a oxidu dusnatého počas tréningu
  • 333 mg L-tyrozínu - zvyšuje účinok kofeínu a je prekurzorom adrenalínu a noradrenalínu
  • 333 mg extraktu Arabica - skvelý zdroj kofeínu
  • 142 mg extraktu z listov zeleného, bieleho a čierneho čaju - zdroj kofeínu, ktorý odďaľuje únavu
  • 30 mg L-theanínu - zvyšuje účinok kofeínu
  • 25 mg extraktu zo zelenej kávy - zdroj kofeínu

Vďaka vysokému obsahu čajových a kávových extraktov obsahuje jedna dávka Mutant Madness až 330 mg kofeínu, čo je poriadna dávka. Ďalším veľkým plusom je absencia škodlivých sladidiel a farbív, ktoré sa často vyskytujú v predtréningových produktoch. Nakoniec hodnotíme zloženie celkom pozitívne.

Mutant Madness má skvelé zloženie.

Výnimočne príjemná chuť

Mal som možnosť otestovať príchuť ananásovej vášne a musím povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapená. Je jasné, že hodnotenie chuti je vždy veľmi subjektívne a dnes to nie je inak. Ale v porovnaní s inými predtréningovkami si nemôžem pomôcť, Mutant Madness chutí naozaj veľmi dobre. Keďže pred tréningom nerád pijeme zbytočne veľké množstvo tekutín, zriedil som kicker menším množstvom vody, ako odporúča výrobca, čo sa samozrejme odrazilo na chuti. Chuť bola oveľa výraznejšia, ale na moje prekvapenie nebola nijako zvlášť umelá alebo nepríjemná. Nestáva sa často, aby som chválil predtréningovku z hľadiska chuti, ale tentoraz musím urobiť výnimku a priznať, že Mutant Madness vôbec nechutí zle.

Efekt je špičkový

Asi nikoho neprekvapí, že predtréningovka obsahujúca viac ako 300 gramov kofeínu dokáže človeka poriadne nakopnúť. Takže pred prvým vyskúšaním Mutant Madness som bol plný očakávaní. Som rád, že môžem povedať, že som z tréningu neodchádzal sklamaný. Madness šliape naozaj dobre, bez ohľadu na to, či ste prišli na tréning úplne unavení z práce. Výrobca odporúča užívať polovicu odmerky, čo je dosť zložité. Každý má tendenciu nabrať si poriadne plný kopček, ideálne poriadne plný. Nezabudnite však, že v takom prípade by ste do seba naraz dostali viac ako 600 mg kofeínu, čo je oveľa viac, ako je odporúčaná denná dávka. Z tohto dôvodu naozaj odporúčame dodržiavať predpísané dávkovanie, pretože aj polovica odmerky funguje naozaj dobre.

Tip: Koľko kofeínu denne môže človek prijať?

Veľmi výhodná cena

Jedna porcia Mutant Madness vyjde na menej ako pol eura, čo ju radí do kategórie lacnejších kopačiek. Úprimne musím povedať, že pol eura za predtréningovku, ktorá vás naozaj nakopne a chutí prekvapivo dobre, je naozaj skvelá cena. Je pravda, že existuje veľa lacnejších produktov, ale ich konečný účinok je v drvivej väčšine prípadov oveľa slabší. Naopak, aj drahšie produkty často nefungujú tak dobre ako Mutant Madness. Z tohto dôvodu nemôžem pomôcť, ale cenu považujem za jednu z hlavných výhod tohto predtréningového tréningu.

Cenová tabuľka pre Mutant Madness
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena: € 13
Cena: € 15

Záverečné hodnotenie

Mutant Madness ma príjemne prekvapil na všetkých frontoch. Zloženie je pevné a neobsahuje žiadne škodlivé látky, čo v prípade kopačiek rozhodne nie je samozrejmosťou. Chuť a samotný účinok naozaj prekonali moje očakávania, takže mi neostáva nič iné, len Mutant Madness všetkým vrelo odporučiť.

To je pre dnešnú recenziu všetko, ale v našom rebríčku najlepších nakopávačov nájdete celý rad ďalších predtréningoviek, v ktorých si nájde niečo naozaj každý.

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.