Czech Virus Beast virus: prvotriedny nakopávač alebo zbytočná investícia? (Recenzia)

Posledná úprava: 2. decembra 2021

Existuje len málo predtréningových doplnkov, ktoré majú medzi používateľmi také dobré hodnotenie ako Beast Virus. Keďže je potrebné neustále obmieňať nakopávače, rozhodol som sa na chvíľu odložiť môj obľúbený Agrezz a vyskúšať Beast.

Ako to je? Ako chutí? Ako rýchlo účinkuje? Oplatí sa do nej vôbec investovať? To a oveľa viac sa dozviete nižšie

 

Beast Virus V2.0
Publikované: 6. júna 2018
Upravené: 2. decembra 2021
Autor recenzie: Mirek Dvořák
Kategória: Nakopávače
Chuť
8.7/10
Rozpustnosť
9.8/10
Účinnosť
9.5/10
Vstrebateľnosť
9.8/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnotenie
9.4
z 10 bodov
Cenová tabuľka pre Beast Virus V2.0
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 29,45
Cena:  € 30,80
Cena:  € 33,90

Pred samotnou recenziou by som rád upozornil, že Beast Virus je súčasťou nášho porovnania 10 najlepších nakopávačov, takže ak vás skôr ako samotná recenzia zaujíma porovnanie s konkurenciou, určite si pozrite rebríček.

Zloženie, pre ktoré je ťažké nájsť konkurenciu:

Už prvá verzia Beast Virus mala vzorec, ktorý patril medzi najlepšie medzi predtréningovými doplnkami. Ale keď prišla druhá verzia a pôvodný vzorec bol obohatený o betaín HCl, inozín, dusičnany z červenej repy a extrakt z Vitis Vinifera, nie je absolútne čo vytknúť. Celé zloženie jednej dávky teda vyzerá približne takto:

  • 6000 mg citrulínu pre maximálny prietok krvi
  • 3000 mg beta alanínu pre lepšiu koncentráciu na tréning a jemné spaľovanie končatín
  • 1900 mg taurínu pre správnu koncentráciu na tréning
  • 1800 mg betaín HCl na zlepšenie využitia živín a podporu metabolizmu bielkovín
  • 1000 mg inozínu pre lepší prenos kyslíka v tele
  • 750 mg cholínu pre správnu pamäť a lepšiu emulziu tukov
  • 650 mg tyrozínu, ktorý pôsobí ako prekurzor adrenalínu a noradrenalínu
  • 500 mg nitrátu z červenej repy pre maximálny prietok krvi svalmi počas tréningu
  • 200 mg kofeínu pre lepšie spaľovanie tukov a maximálnu koncentráciu na tréning
  • 200 mg Vitis Vinifera (hroznové jadierka) pre lepší krvný obeh a významné antioxidačné účinky
  • 10 mg synefrínu pre ešte lepšie spaľovanie tukov
  • 54 mg DMAE Bitarate pre maximálnu bdelosť počas tréningu
  • 5 mg čierneho korenia, ktoré zvyšuje dostupnosť iných látok o 30 % až 2000 %

Ak chcete pri tréningu zažiť skutočné a nefalšované peklo, určite vám môžem odporučiť Beast Virus v.2.0. Už nikdy nebudete musieť zdvojovať dávky, pretože jedna dávka vám bude stačiť na to, aby ste svoj tréning posunuli na úplne novú úroveň

Zloženie a chuť Beast Virus Nakopávač

Jednoduchá príprava

Keďže všetky zložky Beast Virus sú úplne instantné, nie je problém s prípravou, čo zďaleka neplatí pre všetky nakopávače. Mnohé z nich totiž obsahujú nerozpustné zložky, a preto musíte miešať aj po preliatí zo šejkra do pohára.

V prípade Beast ho stačí niekoľkokrát premiešať v plastovej fľaši a v pokoji si ho vychutnať. Neusadzuje sa, nelepí sa a príliš nepení.

NÁŠ TIP!
Ak patríte medzi skúsených cvičencov, môžete užívať Beast Virus spolu s m3/s pumpou pred tréningom. Takto dosiahnete nielen maximálnu stimuláciu, ale aj skvelé prekrvenie svalov.

Rýchla absorpcia

Z hľadiska absorpcie ma Beast Virus veľmi príjemne prekvapil. Zvyčajne používam nakopávače aspoň 20 minút pred tréningom, pretože jednotlivé zložky sa vstrebávajú pomerne dlho.

V tomto prípade som však postupoval podľa rady výrobcu a dávkoval Beast Virus až 10-15 minút pred tréningom. A už po niekoľkých minútach som pocítil prvé mravčenie na tvári a nakoniec aj ďalšie účinky

Kde kúpiť najlacnejšie

Chuť, ktorá neurazí, ale ani nenadchne

Nikdy som nepila žiadne doplnky kvôli ich chuti, a preto tento bod zvyčajne hodnotím veľmi pozitívne. To viac-menej platí aj pre Beast Virus. Chuť mandarínky alebo kyslého jablka a malín nie je zlá, ale rozhodne nemôžem tvrdiť, že by som z nej bola nadšená.

Keď si spomeniem, ako ma nedávno ohúrila príchuť Czech Virus proteínu Probio7, Beast Virus je naozaj slabý.

Ale ako som už povedal v úvode, nikdy neberiem doplnky kvôli ich chuti, a pri predtréningovkách to platí dvojnásobne, pretože väčšina zložiek je prirodzene horká

Beast Virus má skvelú rozpustnosť a chuť

Cena zodpovedá účinkom

Ako je to v prípade väčšiny kvalitných nakopávačov, cena Beast Virus nie je príliš nízka. Na druhej strane, ak sa už rozhodnete investovať do týchto nie celkom potrebných doplnkov, odporúčame radšej si priplatiť za kvalitu, ako dať o dve stovky menej za doplnok, ktorý nebude fungovať.

NÁŠ TIP!
Vzhľadom na vysokú cenu rozhodne neodporúčame užívať Beast Virus pred každým tréningom, ale len pred tými náročnejšími. Napríklad čierna káva alebo zelený čaj môžu byť dobrou voľbou pred ľahším tréningom.

Celkové hodnotenie

Celkovo si dovolím zaradiť Beast Virus hneď za Agrezz, ktorý v súčasnosti nemá konkurenciu. Keďže si telo pomaly zvyká na jednotlivé nakopávače, určite nie je na škodu používať Beast Virus ako možnú alternatívu pre všetkých skúsených cvičencov, ktorí potrebujú povzbudiť svoj tréning a už si zvykli na silné konkurenčné predtréningovky

Ak sa rozhodnete investovať do Beast Virus, v žiadnom prípade nebudete ľutovať.

Cenová tabuľka pre Beast Virus V2.0
Obchod
Porovnanie cien
Odkaz
Cena:  € 29,45
Cena:  € 30,80
Cena:  € 33,90
o našom časopise
SvetFitness.sk bol, je a vždy bude nezávislým portálom. Odporúčame len tie produkty, ktoré by sme sami používali a investovali do nich. Preto neprijímame žiadne sponzorské dary a nenecháme sa podplácať jednotlivými výrobcami.
Ak si ceníte tieto hodnoty, môžete o našom časopise povedať svojim športovým kamarátom. V našich článkoch a recenziách sa snažíme pokryť všetky oblasti (silový tréning, suplementácia, výživa), takže by si v nich mal nájsť niečo pre seba každý.

Skvelé porovnanie nakopávačov pre posilňovňu (video):

Diskusia (0)

Máte otázku? Alebo chcete len vyjadriť svoj názor? Pošlite nám komentár.