100% Whey Protein Professional od Scitec Nutrition je vyvážená zmes srvátkového koncentrátu a srvátkového izolátu. Tieto dve zložky, ktoré sa uvoľňujú postupne, robia zo 100% ...viac
100% Whey Protein Professional od Scitec Nutrition je vyvážená zmes srvátkového koncentrátu a srvátkového izolátu. Tieto dve zložky, ktoré sa uvoľňujú postupne, robia zo 100% Whey Protein Professional ideálny produkt na naberanie svalovej hmoty. Obsahuje celé spektrum aminokyselín, a preto je pre telo úplne využiteľný. Je k dispozícii v takmer dvadsiatich lahodných príchutiach, ktoré sú sladené acesulámom K a sukralózou
Scitec 100% Whey Professional: Ako hodnotíme jeden z najobľúbenejších proteínov? (Recenzia)
Tento produkt je určený pre všetkých športovcov, ktorí sa venujú silovému tréningu. Je úplne instantný, a preto nezaťažuje tráviaci trakt. Je nevyhnutný na regeneráciu, udržiavanie a rast svalovej hmoty
Výživové hodnoty (vanilková príchuť) | 1 odmerka (30 g) |
---|---|
Kalórie | 112 kcal |
Kalórie z tuku | 18 kcal |
Tuky vo veľkom | 2 g |
Nasýtené tuky | 0,7 g |
Cholesterol | 52 mg |
Draslík | 161 mg |
Celkový obsah sacharidov | 1,4 g |
Cukry | 1,4 g |
Vlákno | 0 g |
Proteín | 22 g |
Srvátkový proteínový koncentrát (emulgátor: sójový lecitín), obsahujúci bielkovinové frakcie laktoglobulínu, laktoferínu, laktalbumínu a imunoglobulínu, jahodová aróma, regulátor kyslosti - monohydrát kyseliny citrónovej, chlorid sodný, farbivo: červená repa, L-glutamín, sladidlá: acesulfam-K, sukralóza, L-leucín, zahusťovadlo: xantánová guma, srvátkový izolát (emulgátor: sójový lecitín), bromelaínové extrakty z Ananas comosus (1200 GDU/g), papaínové extrakty z Carica papaya (1.5 FIP U/mg), dextróza.
Jedna dávka je 30 g. Pre optimálnu chuť ju zmiešajte s 200-300 ml vody alebo odstredeného mlieka (tam však musíte počítať s dlhšou stráviteľnosťou). Odporúča sa zaradiť ho kedykoľvek počas dňa, ale najdôležitejšia dávka by mala byť 20 minút po skončení tréningu
Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok sa vyrába v priestoroch, kde sa spracovávajú výrobky obsahujúce mlieko, arašidy a lepok, a preto môže obsahovať ich stopové množstvá